Stavila je crveni luk na vrat i prespavala! Ono što joj se desili sa telom niko nije verovao!

Zdravlje

Stavila je crveni luk na vrat i prespavala! Ono što joj se desili sa telom niko nije verovao!

Štitna žlezda boluje kod osoba koje snažno proživljavaju šta im se događa, koje na loše postupke drugih odgovaraki sa osećajem duboke povređenosti i ogorčenja.

Ruski lekar dr Igora Knjazkina iz Sankt Petersburga preporučuje lek u lečenju štitne žlezde.

Uveče, pre odlaska u krevet, uzmite glavicu crvenog luka i presecite je na dve polovine, tako da sok curi iz njih. Laganim, kružnim pokretima, izmasirajte vrat na području štitne žlezde jednom polovinom, prvo jedan režanj, pa onda drugi.

Zatim, bez ispiranja vrata, lezite u krevet, da ovaj sok deluje preko noći. Ovo je jednostavan način, kojim se potpuno prirodno podstiču funkcije štitne žlezde.

Doktor Oleg Torsunov savetuje svima, koji imaju problema sa štitnom žlezdom, a posebno pacijentima sa smanjenom funkcijom štitne žlezde, da pomognu svom obolelom organu tako što će – pevati!

On kaže da štitna žlezda i uopšte, celi endokrini sistem, tesno je povezan sa ljudskim emocijama, posebno sa emocijom ljubavi.

Štitna žlezda boluje kod osoba koje snažno proživljavaju šta im se događa, koje na loše postupke drugih odgovaraki sa osećajem duboke povređenosti i ogorčenja. Negativne emocije ostaju kao zaleđene u organizmu, sakupljaju se u štitnoj žlezdi i ona počinje da boluje.

Emocije moraju biti pokretne.Oslobodite se nagomilanih negativnih emocija pevanje. Zvuk ih vrlo lako iznosi iz organizma. (domacikolaci.net)