“Ja sam žena iz naroda!”: Prva izjava nakon pobede u “Zadruzi 4”, Nadica otkrila kome će dati 50.000 evra

Showbizz

“Ja sam žena iz naroda!”: Prva izjava nakon pobede u “Zadruzi 4”, Nadica otkrila kome će dati 50.000 evra

Nadica je otkrila kako se osećala u “Zadruzi 4”, ko joj je najviše nedostajao, ali i kako će potrošiti novac

Nadica Zeljković nije bila među favoritima za pobedu u “Zadruzi 4” zbog čega su se mnogi iznenadili njenim trijumfom, ali ne i ona sama, prenosi Alo.

Nadica je otkrila kako se osećala u “Zadruzi 4”, ko joj je najviše nedostajao, ali i kako će potrošiti novac:

– Nisam očekivala, novac nije sve u životu. Ali mi je drago zbog Milice Kemez, ona je dete, znate svi njenu životnu priču. A što se mene tiče, trebalo se boriti sa svim onim mladim ljudima. Branila sa svoje stavove, nešto sam rekla možda i pogrešno. Ovo je rezultat onog tamo bitisanja. Ja sam, eto, žena iz naroda što ja volim da kažem radnica. Oni su se tamo bunili jer retko ko ima koju godinu radnog staža. Tamo sam ušla potpuno nepripremljena – kazala je Zeljkovićka koja je priznala da joj je majka najviše nedostajala.

– Tamo mi je najteže palo i često sam spominjala taj period koji je trajao dva meseca, a to je da mi je nedostajala majka. Mene nije sramota da sa svojih 60 godina kažem da mi je najviše nedostajala majka – izjavila je Nadica koja je mnogo svađa imala sa Nenadom Aleksićem Ša, ali ona tvrdi da joj njegove uvrede nisu teško pale:

– Ja sam malo to zanemarila, imala sam nameru da dođem do njegove svesti. Kad me vređaju ja to ne želim ni da slušam. Ja sam to već oprostila – izjavila je pobednica “Zadruge 4″, koja je bila šokirana kada je saznala da su se Tara Simov i Nenad Aleksić Ša pomirili.

– Super, baš mi je drago. Ironična sam. Ljubav je pobedila, opet sam ironična – nasmejala je sve Nadica i ovom prilikom otkrila kome će predati svoju nagradu:

– Nikad nisam mogla da skupim neki novac pa da kažem:”Evo ovo je od majke”, sad mogu. (objektiv.rs)