Moćni napitak koji čisti arterije i poboljšava zdravlje moždanih ćelija

Zdravlje

Moćni napitak koji čisti arterije i poboljšava zdravlje moždanih ćelija

Postoje prirodni načini čišćenja arterija koje treba sprovoditi kako bi se umanjio rizik od srčanog ili moždanog udara. Veliki dio očuvanja zdravlja i održavanja vaših arterija čistim odnosi se na našu ishranu, kao i na ono što unosimo u organizam.

Očistite arterije i spriječite srčani udar prirodnim putem.

Ako jedete puno prerađene hrane obložene zasićenim mastima i toksinima, to će se zadržati i zatvarati arterije tokom vremena – što eventualno može izazvati ozbiljne probleme vezane za srce i druge stvari.

Neke od zdravstvenih dobrobiti ovog napitka:

Smanjuje loš holesterol,Može poboljšati cirkulaciju,Snižava broj triglicerida u krvi,Može poboljšati funkciju jetre i očistiti je,Obnavlja i podmlađuje vaše ćelije pomoću antioksidativnih svojstava,Poboljšava funkciju bubrega,Eliminiše masne naslage koje se akumuliraju u tijelu.

Poboljšanje kardiovaskularnog zdravlja čišćenjem arterija od plaka je siguran način da smanjite rizik od ozbiljnih bolesti srca ili moždanog udara.

Za one koji bi radije koristili prirodne alternative kako bi poboljšali svoje zdravlje srca, ovdje su 3 sastojka koji će vas uputiti u pravom smjeru.

Sastojci koji su vam potrebni za recept:

30 komada češnja od bijelog luka,6 limuna, oljuštenih i isječenih na sitne komade,1 litar čiste vode

Upute za pripremu recepta:

Prvo, isperite i isijecite limune. Dodajte bijeli luk i stavite u blender. Miješajte mješavinu dok ne bude glatka. Stavite smjesu u posudu i dodajte 1 litar vode. Zatim kuhati tečnost. Kada počne ključati, uklonite i pustite da se ohladi. Procijedi tečnost u bočicama. Držite napitak u staklenoj bočici, u frižideru.

Kako se koristi:

Pijte 50 ml dnevno tri sedmice. 2. Zatim pauzirajte jednu sedmicu. 3. Zatim, ponovo pijte 50 ml dnevno tri sedmice. Dopušteno je ponoviti ovaj tretman svakih 6 mjeseci.Spremite ga i vi i ostajte nam zdravi. (domacikolaci.net)