Ćerka pokazala majci novi crtež: Zbog jednog detalja prvo je počela da plače, a onda se odmah razvela!

Svijet

Ćerka pokazala majci novi crtež: Zbog jednog detalja prvo je počela da plače, a onda se odmah razvela!

Veronika Meler (32) iz Šarlota vodila je miran porodičan život sa suprugom i osmogodišnjom ćerkom Maksin sve do trenutka kada joj je devojčica jedne večeri pokazala novi crtež.

Videvši šta je napravila, Veroniki je pozlilo, pa je morala da sedne na kauč. Posle kraćeg razgovora sa ćerkom, odlučila je da se razvede od supruga Vilijama, prenosi ABC 7.

Veronika je objavila priču na Fejsbuku obaveštavajući prijatelje da se razvodi, kao i da to nije njen hir.

– Posle osam godina odlučila sam da stavim tačku na brak sa Vilijamom. Bilo je lepo dok je trajalo. Ćerka će ostati uz mene – napisala je kratko Veronika.

Pratioci su je danima propitivali šta ju je navelo da donese tu važnu odluku, ali ona se nije oglašavala sve dok Vilijam na Fejsbuku nije okačio uznemirujući post.

– Priča nije gotova i što se mene tiče, nikad neće biti. Zapravo tek počinje – stajalo je u njegovom postu.

Iste večeri, Veronika je odlučila da objasni svima zašto se razvodi.

– Kao i svaki brak, i moj je prolazio kroz krizu. Svašta je uticalo na to, uključujući i epidemiju koronavirusa i karantine. Međutim, nikada nisam sumnjala u Vilijama sve dok nisam popričala sa ćerkom. Na poslednjem crtežu nacrtala je svog oca u društvu neke crnke. Pitala sam je ko je ta osoba i zašto se drže za ruke. Pomislila sam da je moja rođaka koja nam često dolazi u posetu, a i možda da ćerka želi da dobije sestru. Rekla mi je, onako naivno: ‘Pa, tatina prijateljica. Videla sam ih u gradu kad sam šetala sa bakom. Držali su se za ruke i ljubili’. Srušio mi se svet. Kad sam Vila pitala o čemu se radi, prvo je negirao sve vadivši se na dečju maštu. Ipak, u razgovoru sa svekrvom saznala sam da je on već neko vreme u vezi s tom devojkom. Nije želela da se meša u naš odnos i zato nije ništa govorila – naglasila je Veronika.

Suprug i međuvremenu ne želi da izgubi ćerku, odnosno da starateljstvo pripadne Veroniki. Najavio je bespoštednu borbu na sudu, nakon što je uhvaćen u aferi. (objektiv.rs)