Četiri psa na smrt izujedali baka Mariju: Staricu ubili unukovi ljubimci, komšija opisao jezivu scenu!

Svijet

Četiri psa na smrt izujedali baka Mariju: Staricu ubili unukovi ljubimci, komšija opisao jezivu scenu!

Vlasnika pasa više puta su lokalni službenici za kontrolu životinja upozoravali da drži svoje pse zatvorene

Četiri psa rase “stafordski terijer” na smrt su izujedala baku dok je sedela na tremu u svojoj kući.

Marija Sebastijan Ruiz (77), pronađena je u 7 sati ujutro prošlog utorka, dok su je četiri psa i dalje okruživala. Hitno je prebačena u bolnicu, ali je od zadobijenih povreda umrla.

Vlasnika pasa, Marijinog 33-godišnjeg unuka, Alehandra Hernandeza, više puta su lokalni službenici za kontrolu životinja upozoravali da drži svoje pse zatvorene.

– Psi su nekoliko puta pobegli. Pozvao sam policiju, jer su psi stvarno opasni. Zastrašujuće je. Zastrašujuće. Sedela je na tremu. Nije ni hodala. Sedela je na tremu – rekao je jedan komšija za Feniks novinski kanal Lokalni 12.

Dodala je da je u prošlosti morala da “vuče” ćerku u zatvoreni prostor jer su se psi Hernandeza bili napolju.

– Podigla sam je za jednu ruku i doslovno je odvukla i otrčala u kuću, a psi su došli i pokušali da napadnu ogradu – rekla je, a prenosi Dejli Star.

Policija okruga Maricopa uhapsila je Hernandeza i optužila ga za ubistvo iz nehata.

Prema američkoj novinskoj stranici “Crime Online”, Hernandez je policiji priznao da su se njegovi psi u prošlosti oslobađali i izgrizali ljude.

U februaru 2020. i ponovo sledećeg aprila, službenici za kontrolu životinja pozvani su na Hernandezovu adresu nakon žalbi na to da su se njegovi psi na slobodi i da su se ponašali agresivno.

Kao rezultat Elizine smrti, službenici za kontrolu životinja eutanazirali su sve četiri životinje, opisane kao mešavine stafordskog terijera.

Ruizova ćerka kaže da su isti psi “jurili” Elizu kada je bila u šetnji prošlog februara. (objektiv.rs)