Devojčica zatrudnela sa 11 godina: Kada su je odveli kod psihologa, otkrili su nešto katastrofalno!

Svijet

Devojčica zatrudnela sa 11 godina: Kada su je odveli kod psihologa, otkrili su nešto katastrofalno!

Jedanaestogodišnja devojčica iz arentinske oblasti Ravidavija žalila se na bolove i teškoće u stomaku, a nakon što su je odveli u bolnicu, ispostavilo se da je trudna i da plod u sebi nosi već 17 nedelja.

Vest o njenoj trudnoći zaprepastila je roditelje, kao i osoblje bolnice, a devojčica ni sa kim njie htela da razgovara.

Najzad, psiholog iz bolnie Giljermo Rovson svojim stručnim veštinama zadobio je njeno poverenje, a devojčica mu je otkrila da ju je sil*vao izvesni Hektor Tores Siles (45), vlasnik ciglane u kojoj su zaposleni devojčicina majka i očuh.

Siles je očigledno iskoristio priliku kada su roditelji radili da iskoristi devojčicu, a verovatno je to uradio pod pretnjama da ćuti.

Tužiteljka Valentina Bučareli naložila je hitno hapšenje osumnjičenog.

– Majka i očuh devojčice bili su zaposleni kod osumnjičenog, a imamo informacije da je Siles finansirao školovanje devojčice jer su roditelji siromašni i ono što zarade nije dovoljno za te potrebe. Očigledno je vlasnik ciglane iskoristio njihovo poverenje i obljubio devojčicu koja je ostala trudna – navela je tužiteljka, prenosi portal Diario de cuyo.ar.

Trudnoća devojčice morala je da bude prekinuta i ona će biti podvrgnuta daljim psihološkim tretmanima.

Pored izjave maloletnice, Tužilaštvo se nada da će uskoro imati i druge neoborive dokaze poput DNK analiza fetalnih ostataka i genetskog materijala osumnjičenog.

Rezultati ovog ispitivanja odrediće i sudbinu Toresa Silesa, kao i kaznu koja će mu biti izrečena nakon hapšenja. (objektiv.rs)