Majka strahuje zbog mogućih nereda na ćerkinoj sahrani: Njenu mezimicu zadesila je strašna sudbina!

Svijet

Majka strahuje zbog mogućih nereda na ćerkinoj sahrani: Njenu mezimicu zadesila je strašna sudbina!

Semina Halivel (12) umrla je 12. jula posle četiri dana provedenih u bolnici, a prema navodima medija i njene majke, devojčica je preminula od posledica sil*vanja.

Njena majka Rejčel organizovala je službu za komemoraciju i sahranu ćerke, ali se plaši da bi počinioci gnusnog čina to mogli da pokvare i unište ceremoniju poslednjeg pozdrava Semine.

Rejčel je navela da će komemoracija i sahrana biti održana u crkvi Svetog Patrika u Mersidiju 23. jula, s tim što je, kako navodi, u međuvremenu dobila zastrašujuće poruke da će doći do tuče i incidenta ukoliko sahrani budu prisustvovale osobe koje “ne bi trebalo tu da budu”.

– Bojim se šta će se desiti. Ako ti ljudi upropaste sahranu maje ćerke, biću dodatno uznemirena – navela je Rejčel, prenosi Liverpool Echo.

Majka je prethodno ovom mediju rekla da joj je Semina neposredno pre smrti rekla da je sil*vana i da je nakon toga zlostavljana i ponižavana na društvenim mrežama.

– Nakon što su joj nasilno oduzeli čednost, Semina je svakodnevno maltretirana putem interneta. Nije mogla to više da podnese – navela je Rejčel.

O tragičnom slučaju preminule devojčice govorilo se i u britanskom parlamentu prošle nedelje kada je poslanica Apsana Begum zahtevala da se pokrenu dodatne izmene zakona o zaštiti dece od s*ksualnog uznemiravanja i zlostavljanja.

Policija je potvrdila da istražuje navode o sil*vanju devojčice pre nego što je preminula.

– Izveštaj o sil*vanju maloletnice primljen je 23. marta i navodi se da je 12-godišnjakinja zlostavljana 25. februara u Sautportu. Pokrenuta je istraga o tom slučaju – navodi se u saopštenju policije. (objektiv.rs)