Ovu pricu nikada niste čuli: 90-godišnjakinja po prvi put navukla venčanicu, njena reakcija je neprocjenjiva

Zanimljivosti

Ovu pricu nikada niste čuli: 90-godišnjakinja po prvi put navukla venčanicu, njena reakcija je neprocjenjiva

Baka može da posluži kao primer svima

Martha Mae Ophelia Moon Tucker (94) iz Birminghama u Alabami udala se 1952. godine. Tad Afroamerikanke nisu smele ulaziti u salone venčanica pa je za svoj pir obukla tamnoplavu haljinu, piše Fox News.

Nedavno, gotovo 70 godina nakon vlastitog venčanja, probala je pravu venčanicu iz salona te joj se ostvarila želja. S unukom Angelom Strozier gledala je film “Coming to America”. Tokom scene venčanja baka Martha je unuci otkrila da celi život sanja o tome da obuče venčanicu.

Njena unuka odlučila je pomoći baki ostvariti svoj san. Nekoliko dana kasnije unuka je baku odvela u obližnji butik za mladenke. Presrećna baka probala je dve venčanice, a kako bi ugođaj bio što bolji, pre probe unuka ju je odvela na šminkanje i frizuru. Kad su stigle u butik, zaposlenicima je unuka objasnila situaciju.

– Bili su presrećni i oduševljeni mojom idejom. Bili su uzbuđeni što će upravo oni omogućiti baki da ostvari svoj san. Pomagali su joj oko odabira, nameštali joj haljinu i primili je kao pravu mladenku – kaže unuka i dodaje da je baka bila presrećna.

– Ovo iskustvo je za mene bilo predivno i posebno. Rekla sam im: Ovo čekam celi život. Dajte mi haljinu- kaže vesela baka. (espreso.co.rs)