3 super laka recepta za mršavljenje sa začinom koji svi imamo u kući: Za 15 dana ćete vidjeti drastičnu razliku!

Zanimljivosti

3 super laka recepta za mršavljenje sa začinom koji svi imamo u kući: Za 15 dana ćete vidjeti drastičnu razliku!

Kim je ljekoviti začin koji ubrzava metabolizam i pomaže mršavljenje.

Kim je ima brojna ljekovita svojstva, a otkriveno je i da pomaže gubitak kilograma. Dakle, ako želite da smršate, uvrstite ovaj začin u ishranu odmah!

Kim je neizostavan sastojak u kiflicama i brojnim drugim jelima, a poznato je i da ubrzava metabolizam, smanjuje holesterol i normalizuje nivo šećera u krvi.

Sagorijeva masti

Iranski naučnici došli su do zaključka da one žene koje su uzimale 1,5 grama ovog začina svakog dana, ne samo da su izgubile dva kilograma za 15 dana, već su istopile i dvostruko više masti i stabilizovale nivo holesterola.

Tri recepta sa kimom za brzo mršavljenje:

Recept 1

Potopite 2 kašike semena kima preko noći. Napitak prokuvajte ujutro i pijte umesto jutarnjeg čaja. Preostalo sjeme dobro sažvaćite. Ovaj metod pomaže da se riješite viška masti i, ako ga redovno praktikujete, rezultati će biti vidljivi već za 15 dana!

Recept 2

Sjeme mljevenog kima je takođe od velike pomoći kada je reč o skidanju kilograma. Svakog dana uzimajte šolju kiselog mleka pomešanu sa kašičicom ovog praha. Kim ne samo da će poboljšati ukus popularnom mlečnom proizvodu, već će pomoći i da smršate.

Recept 3

Oko 3 g kima u prahu i pola kašičice meda razmutite u čaši vode pijte svako jutro na prazan stomak. Ovaj napitak takođe pomaže da se ubrza metabolizam, poboljša varenje i istope kilogrami, prenosi Mondo. (novi.ba)