Krila tromesečnu bebu od oca po supermarketu? Sada se oglasio i on!

Ispovijesti

Krila tromesečnu bebu od oca po supermarketu? Sada se oglasio i on!

Jedan je mladić nedavno ispričao kako su on i njegova devojka prekinuli prošlo leto jer veza nije funkcionisala.

U anonimnoj objavi na Redditovom forumu, neimenovani 26-godišnjak iz Velike Britanije priznao je da su oboje još uvek osećali svoje prethodne partnere i da nisu bili dugo zajedno.

Prema rečima muškarca, njihova je veza trajala samo mesec dana, ali u to su vreme spavali zajedno.

Tvrdi da devojku nije video već neko vreme, ali je nedavno naleteo na bivšu dok je bio u supermarketu, a kad ga je videla, pokušala je sakriti činjenicu da ima tromesečnu bebu.

Čovek kaže da je “uveren” da je dete njegovo kako je vreme odmicalo. Međutim, ona mu ne dozvoljava da napravi DNK test kako bi saznao istinu.

Pišući na Redditu, rekao je:

– Prošle smo godine devojka (24) i ja (26) prekinuli smo vezu jer smo shvatili da to ne funkcioniša i oboje smo još uvek osećali svoje bivše. Zajedno smo bili samo mesec dana, ali imali smo s*ks. Sad ima tromesečno dete i uveren sam da je moje. Video sam je i pokušala se sakriti. Poslao sam joj poruku i rekla mi je da mi neće dopustiti da napravim test, ali ona nema dokaza da on nije moj sin- istakao je pa dodao:

– Nisam stručnjak, ali ovo mi se čini pomalo izmišljenim. Želim znati je li ovo moj sin jer bih voleo priliku da se popravim, ali da li sam se*onja što zahtevam DNK test?- upitao je.

Dodao je i da bi je, ako bi test bio negativan, zauvek ostavio na miru, u suprotnom želi vezu sa detetom.

Od tada se na objavu Reddita javilo više od 700 ljudi, a mnogi su se našalili da je situacija zvučala poput nečega iz emisije Jeremy Kyle, a drugi sugerišu da mladić razgovara s advokatom.(espreso.co.rs)