Glumio klovna na rođendanu, pa odveo devojčicu (11) u toalet: Videli ga roditelji i surovo ga kaznili

Svijet

Glumio klovna na rođendanu, pa odveo devojčicu (11) u toalet: Videli ga roditelji i surovo ga kaznili

Britanac Stiven Saliven (27) iz gradića Spejka uhvaćen je i brzo i osuđen zbog osnovane sumnje da je pred nekolicinom dece izvodio bludne radnje i pokušao je da ih sil*je na rođendanima.

Saliven je dobio tri godine u zatvoru, ali i četiri godine uslovne kazne kad bude izašao. Ovo mu je drugi odlazak u zatvor u poslednjoj deceniji – prvi put proglašen je krivim zbog s*ksualnog uznemiravanja dve devojčice starosti od 10 do 13 godina na Fejsbuku.

Saliven je pred epidemiju smislio da ubuduće nedozvoljeni kontakt sa decom ostvaruje tako što će ih zabavljati kao klovn ili komičar po rođendanima. Posle ukidanja karantina na Ostrvu, Stiven je nastavio s tom idejom i u poslednjih nekoliko meseci, organizovao je više od 10 takvih rođendana.

Meta su mu bili mlađi školarci od 9 do 13 godina. Na dečje rođendane bi dolazio nasmejan i pun ideja kako da zabavi decu. Kada bi roditelji ostajali sa starijim gostima u drugim prostorijama, neko dete koje bi prethodno odabrao, vodio bi do toaleta gde bi s njim/njom brojao, igrajući žmurke.

Saliven je pao kada ga je otac jedne 11-godišnje slavljenice otkrio u toaletu u koji je ušao ne znajući da ima nekog unutra. Saliven nije zaključao vrata, pa je otac video da ćerka stoji pored klovna koji urinira pred njom u WC šolju i priča joj nešto.

Otac je uspeo da sačuva pribranost i fizički ne nasrne na Salivena jer je hteo da prethodno pozove policiju. Dok se odmotavalo klupko, utvrđeno je da je pedofil i na drugim rođendanima izvodio “žmurke” sa decom po kući i uvek bi išao u toalet s nekim detetom.

Kod Salivena su prilikom hapšenja pronađena dva mobilna telefona, od kojih je jedan koristio za prljave prepiske sa nepoznatim devojkama na društvenim mrežama.

Pošto je priznao da je vadio p*lni organ pred detetom na rođendanu gde je uhvaćen, smanjena mu je kazna na tri godine, ali će zato po izlasku iz zatvora biti pod konstantnom prismotrom i proverom nadležnih službi. (objektiv.rs)