Home Zdravlje Kurje oko mi nije dalo mira, od bolova nisam mogla da hodam:...

Kurje oko mi nije dalo mira, od bolova nisam mogla da hodam: a onda sam otkrila ovaj prirodni lijek, nestalo je za 2 dana

228
0

Kurje oko mi nije dalo mira, od bolova nisam mogla da hodam: a onda sam otkrila ovaj prirodni lijek, nestalo je za 2 dana

Kurje oko je očvrsli dio kože na stopalama koji nastaja kao posljedica pojačanog trenja i pritiska na ovaj dio noge.

Izuzetno je bolna pojava, a bol može da se ublaži prirodnim putem, biljkom koja se nalazi u mnogim kućama u Srbiji. U pitanju je čuvarkuća.

Svako ko ima kurje oko, zna koliko je hod sa ovom izraslinom na stopalama težak. Svaki korak često pojačava bolnu reakciju.

A sve što treba da uradite, kako biste pomogli sebi je sljedeće: uzmite listić čuvarkuće i skinite njegovu kožicu. Stavite list na kurje oko i to njegovu očišćenu stranu. Preko biljke stavite flaster i ostavite da odstoji cijeli dan, uveče na stopalo stavite novi list i novi flaster.

Isti postpuak treba ponavljati tri do četiri dana.

Nakon tog perioda bol se značajno smanjuje, a u pojedinim slučajevima dešava se i da kurje oko potpuno nestane sa noge.Nekim osobama je pomoglo i za dva dana.

Ova metoda je i veoma pristupačna budući da se čuvarkuća može lahko nabaviti. To što je prirodno sredstvo jeste njegov veliki plus. (domacikolaci.net)

Previous articleNjen stan ima samo 8 kvadrata! Kada otvori vrata, šokiraćete se načinom na koji živi!
Next articleGlumio klovna na rođendanu, pa odveo devojčicu (11) u toalet: Videli ga roditelji i surovo ga kaznili