Ispovest koja je šokirala celu Srbiju! Svekar krenuo dole da proveri da li je snaja “čista”, a onda je mlada uzela stvar u svoje ruke…

Ispovijesti

Ispovest koja je šokirala celu Srbiju! Svekar krenuo dole da proveri da li je snaja “čista”, a onda je mlada uzela stvar u svoje ruke…

Mi se danas bavimo sa jako zanimljivom temom, koja je uvek jako zanimljiva, i jednostavno svi vole da pročitaju nešto ovakvo. Moderna vremena su promenila apsolutno sve stvari u životu, pa tako kada danas pišemo o nekim događajima deluju nam totalno nestvarno, ali ipak takve stvari su se ipak dešavale na ovim prostorimaa.

Međutim, kada se neke stvari i dalje održavaju na životu u današnje vreme, to nam onda deluje neralno da se meke takve stvari dešavaju i u današnje vreme. Mi danas govorimo o običaju kada se mladić oženi i mora kući da dovede “čistu” odnnosno nevinu devojku, a u današnje vreme je definitivno jako teško pronaći takvu devojku.

Mi vaam tako danas donosimo jednu priču koja je definitivno zainteresovala celu javnost, a priča jedne djevojke koja je u grupi za podršku ženama od nasilja u porodici ispričala šta je to doživela od svog budućeg muža. Tako je onanavela da je sa svojim dečkom bila u vezi punih 8 meseci, kada ju je on zaručio i sve je bilo spremno za veliko venčanje, međutim, ona mu je rekla da želi upoznati njegovu porodicu, ali joj je on rekao da će to da ide malo teže, jer su oni ipak malo staromodniji po pitanju braka i žena uopšte.

Međutim, malo pre venčanja mladić je odlučio da kaže svojoj devojci kako je pravilo u njihovoj porodici da se njegov otac i braća uvere da li je ona stvarno nevina, jer nema šanse da je oženi ako je slučajno imala momkaa pre njega. Kada je pitala kako će da proveri, on je rekao da ona mora leći između oca i brata, i onda će oni da utvrde da li je nevina?! Kada je to čula mislila je da se zeza, ali kada je rekao da je ozbiljan, onda je ona prekinula zaruke sa njim. Vaša mišljenja o svemu ovome? (zenaportal.info)