Home Showbizz Sloba Radanović kroz suze govorio o teškom životu: Gušio sam se, a...

Sloba Radanović kroz suze govorio o teškom životu: Gušio sam se, a majka nije mogla da dođe sebi od tuge

248
0

Sloba Radanović kroz suze govorio o teškom životu: Gušio sam se, a majka nije mogla da dođe sebi od tuge

Kao dete često je bio u bolnici, a živeli su u nemaštini

Pevač Sloba Radanović nedavno je otvorio dušu i otkrio da su on i njegova porodica nekada teško živeli, te da je bolovao od hroničnog bronhitisa, zbog čega je često išao u bolnicu.

-Kao dete sam bio često bolestan i moji roditelji su se baš namučili sa mnom. Stalno smo išli po bolnicama. Primao sam venske injekcije u čelo. Gušio sam se, a majka nije mogla da dođe sebi od tuge. Ja sam se gušio u nedostatku vazduha, a ona u suzama – pričao je on za Srpski telegraf.

-Često smo odlazili u dečiji dispanzer u Zrenjaninu i do tamo smo dolazili autobusom. Na stanici je bio jedan kiosk u kom se prodavalo pecivo. Majka mi je tu uvek kupovala pogačice i jogurt. Posle terapije smo krenuli kući i tada mi je rekla da je bolje tog dana da prošetamo kroz grad umesto da se vratimo autobusom – dodao je pevač kroz suze.

-Kada smo prošli pored kioska, podsetio sam je: “Mama, zaboravila si da mi kupiš pogačice.” Odgovorila mi je: “Nema mama danas za pogačice, kupićemo drugi dan”. Zato što nije imala novca za kartu, nismo ušli ni u autobus, danas mi je jasno. Nekih 200 metara dalje na stazi smo pronašli 20 dinara. Bog nam ih je poslao! Bili smo srećni kao da smo pronašli milion dinara i odmah smo se vratili po pogačice i jogurt. Taj dan nikada neću zaboraviti. Njen ponos da ne traži ni od koga pare, njenu bol što nema da mi kupi kiflu i sreću kada smo pronašli pare za obrok – istakao je Radanović za pomenuti medij.

-Kada generalno pomislim na detinjstvo, setim se i jednog dočeka Nove godine. Nestalo je struje, a ja sam nestrpljivo čekao oca da dođe iz firme i donese paketić koji je tamo dobio. To su bili skromni paketići, u njemu je bio jedan mali voz. Obradovao sam mu se neverovatno i godinama sam se igrao tom igračkom. Uvek sam bio zadovoljan sitnicama koje sam dobijao – pričao je on dalje.

Kako je naglasio, tetka je uvek bila tu za njega, posebno kada je trebalo da krene u školu.

-Bez obzira na to što nismo imali mnogo, majčine sestre su se trudile da meni, ali i mom bratu i sestri, ništa u životu ne fali. Kada je trebalo da krenem u školu, tetka koja živi u Češkoj me je potpuno opremila. Poslala mi je sve! Od čarapa do kape! Jedan krevet je bio pun stvari, svezaka, pribora za školu. Kupila mi je i ranac! Nikada neću moći da zaboravim tu kap u moru stvari koje je učinila za mene – zaključio je Sloba Radanović za Srpski telegraf. (objektiv.rs)

Previous articleIspovest koja je šokirala celu Srbiju! Svekar krenuo dole da proveri da li je snaja “čista”, a onda je mlada uzela stvar u svoje ruke…
Next articleImate visok krvni pritisak? Poznati doktor preporučuje ovaj čaj od samo 2 sastojka