Smršala 10 kilograma za 12 dana, jedno voće je jela uz svaki obrok: Milica Pavlović podijelila dijetu, uspjeva svim ženama

Showbizz

Smršala 10 kilograma za 12 dana, jedno voće je jela uz svaki obrok: Milica Pavlović podijelila dijetu, uspjeva svim ženama

Milica Pavlović je ovom režimu ishrane pristupila uz konsultaciju ljekara i u kratkom periodu uspela je da smrša desetak kilograma i zategne se bez odlaska u teretanu.

Budući da zbog brojnih profesionalnih obaveza nema vremena da vježba Milica je potražila zamhenu i ispostavilo se da nije pogrešila. Po savjetu ljekara počela je da se pridržava Japanske banana dijete, uz pomoć koje je figuru dovela do savršenstva.

– Prijatelji su mi pričali o tom načinu ishrane, pa sam se na internetu informisala i svima preporučujem. Naravno, uz konsultaciju s lekarom. Bez toga ništa. Svako mora da pronađe ono što njegovom metabolizmu najviše odgovara – rekla je ona.

Doručak:

– 3 banane. Uz njih je dozvoljeno konzumirati samo vodu ili čašu nemasnog mleka.

Ručak:

– Odaberite između dinstanog povrća sa junećim mesom, riblje čorbe ili integralne testenine sa paradajz sosom. Uz svaki obrok ide salata, kupis ili zelena. Možete pojesti bananu između obroka, ali pravite pauzu od 4 sata.

Večera:

Pileće, ćureće meso na roštilju, povće ili riba. Takođe salata po želji. Poslednji obrok konzumirajte najkasnije u 20 sati, a poželjno je da na spavanje odete 4 sata kasnije.

Ovakav režim ishrane traje 12 dana i ukoliko jedete izbalansirane i zdrave namirnice, rezultati neće izostati. (haber.ba)