Besposlenom sinu roditelji šalju veliki novac: Nije im zahvalan zbog nečega što je mnoge razbesnelo

Zanimljivosti

Besposlenom sinu roditelji šalju veliki novac: Nije im zahvalan zbog nečega što je mnoge razbesnelo

Mnogi nisu mogli da veruju šta čitaju

Kjaoču Juan, koji je tri godine bez posla, javno je izrazio nezadovoljstvo ponašanjem roditelja. Oni su mu, naime, za rođendan poklonili čak 100.000 dolara, davali mu desetine hiljada za sve ovo vreme dok nije radio i plaćali mu školarinu, ali Juan je nezadovoljan jer su ga “razmazili”.

Svoje nezadovoljstvo iskazao je na Tviteru, a roditelje smatra odgovornim jer mu daju novac bez razloga, iako smatra da ga nije zaslužio.

– Prošlog avgusta mama mi je poklonila 100.000 dolara za rođendan. Zamerio sam joj zbog toga, ali sam potisnuo svoje nezadovoljstvo – napisao je Juan.

On je potom priznao da pisao dok je bio na putovanju i da se našao u “dijalogu sa samim sobom” u treznom stanju i u stanju psihodeličnih dr*ga.

– Razlog zbog kog sam i dalje živ i ne umirem gladan na ulici jer tri godine nemam posao, jeste to što mi roditelji šalju novac i vole me. Uvek me je štitila roditeljska ljubav u vidu novca – dodao je.

Najviše im je zamerio to što su na njega potrošili 175.000 dolara i platili mu celu školarinu na Masačusets Univerzitetu. Krivi ih što o njemu brinu na osnovu novca, a ne na osnovu drugih stvari.

– Moji roditelji su se materijalno brinuli o meni na štetu emocionalne brige. Bio sam veoma razmažen, nisu me terali da obavljam kućne poslove, nemam radne navike. Ispostavilo se da u perspektivi to nije bilo dobro po mene – kazao je Juan.

Mnogi korisnici Tvitera su osuli drvelj i kamenje po momku iz Azije, nazvavši ga nezahvalnikom, a složili su se sa njim da je vrlo razmažen.

– Milioni ljudi žive na ivici siromašta, a ti si nezadovoljan jer ti neko donira desetine hiljada dolara. da sam na tvom mestu večno bih mu bio zahvalan, ne bih pisao ove glupsoti – jedan je od komentara. (objektiv.rs)