Pitali Cecu da li će stati na ludi kamen? Pjevačica odgovorom sve zatekla, šta će reći Bogdan na ovo?

Showbizz

Pitali Cecu da li će stati na ludi kamen? Pjevačica odgovorom sve zatekla, šta će reći Bogdan na ovo?

Folk zvijezda Svetlana Ceca Ražnatović poslije duže pauze uslovljene koronavirusom nastavila je svoju koncertnu turneju i ponovo se vratila u budvanski “Top Hill”, koji je ispunila do posljednjeg mjesta, priredila atmosferu za pamćenje i ponovo oborila sopstvene rekorde. U intervjuu za emisiju “Ekskluzivno” nije krila oduševljenje atmosferom sa koncerta, koji su joj veoma nedostajali.

– Situacija je poznata, nigdje se ništa nije dešavalo, tako i u Crnoj Gori, Srbiji, regionu… Cijeli svijet je stao. Da nam je neko pričao, ne bismo vjerovali da može cijeli svijet da stane i da nas zatvore po kućama… Ai, eto, Bogu hvala… – kaže folk zvijezda, koja je nedavno očarala publiku kada je nastavila svoj koncert uprkos jakom pljusku.

– Prehladila sam se, odmah da ti kažem, poslije Ljubovije, jer sve to što je bilo na meni od garderobe se dvadesetak minuta sušilo na meni, nisam imala gdje da se presvučem na tom stadionu, pa smo se vozili do nekog prostora gdje su mi bile stvari, da se presvučem. Ja sam se tu prehladila, a kiša kao kiša – bila je topla, ljetnja, ona prava, romantična. Zadnjih nedjelju dana sam se intenzivno liječila, ali uspjelo je!

Popularna pjevačica je sinoć u Budvi zablistala u glamuroznoj kreaciji bijele boje, koja je mnogima zaličila na vjenčanicu, te ju je novinar Božo Dobriša upitao da li to sluti da će ponovo stati na ludi kamen.

Ne, ne, nemam namjeru da se udajem. Ne, ne sluti ni na šta, volim bijelu boju. Ja sam to već uradila u prošlom vijeku, udavala sam se, u ovom vijeku ću da budem djevojka… Samo djevojka, ako sačuvam zdravu pamet!

Ceca je takođe objasnila da je njen emotivni partner Bogdan Srejović bio opravdano odsutan protekle noći.

Bogdan je u Beogradu, ima svojih poslovnih obaveza, ja svojih… I u pauzama, kad smo slobodni, zajedno smo. Korona nas je sve usporila, svi moramo da radimo – ispričala je Ceca, koja se osvrnula i na veliko priznanje koje je dobila – naime, njen koncert na Ušću svrstan je u TOP 10 najposjećenijih na ovim prostorima, kada su upitanju svi svjetski izvođači.

– To je Vikipedija izbacila, da je moj koncert iz 2013. godine u top 10 i mogu ti reći da sam bila iznenađena, presrećna. To je ozbiljna nagrada i za mene i za moj tim. Biti u top 10 na svijetu je zaista fascinantan podatak. (novi.ba)