Umro joj muž, pa se posvađala sa svekrom oko placa: Unajmila i ubice, a onda se dogodio preokret

Zanimljivosti

Umro joj muž, pa se posvađala sa svekrom oko placa: Unajmila i ubice, a onda se dogodio preokret

Nije želela da se odrekne dobre lokacije

Policija Mirut distrikta u indijskoj državi Utar Pradeš imala je u poslednjih mesec dana pune ruke posla posle ubistva Satpana Arđa.

Pune dve nedelje lutali su sa istragom sve dok ih nije posetila Satpanova komšinica koja je otkrila da u ćošku šupe u dvorištu postoji kamera koju je ubijeni čovek postavio pre smrti 29. juna, sluteći šta mu se može dogoditi.

Tada se klupko odmotalo i uhapšena je Šalini Arđ, Satpanova snaja s kojom nije bio u dobrim odnosima.

Šalini i Satpan posvađali su se nekoliko nedelja posle smrti njenog supruga, a njegovog sina Sanđiva. Posle tragične Sanđivove smrti 2018. godine i Šalini i Satpan zahtevali su da njima pripadne kuća s placem, gde je ona poslednjih godina živela sa preminulim i dvoje dece od četiri i šest godina.

Satpan je imao pravo na zemlju, budući da ga je on ustupio sinu kad se oženio, dok se Šalini pozivala na zakon koji kaže da supruga nasleđuje kuću ako je u vlasništvu muža. A na papiru ona jeste bila Sanđivova.

Tako su se Šalini i Satpan pune tri godine svađali oko kuće. Šalini se odselila u drugi grad s decom jer Satpan nije želeo da napusti kuću. Pretila mu je, što je kamera kraj šupe takođe zabeležila, a na kraju je unajmila i dvojicu ubica koji su naredne večeri likvidirali Satpana Arđa.

Policija je imala glavnu osumnjičenu, imala je i motiv, ali ne i dokaz. Kada je Satpanova komšinica pokazala policajcima kameru govoreći da su svi snimci sigurno zabeleženi na Satpanovom kompjuteru u kući, istraga je konačno ubrzana i lako je privedena kraju.

Na snimku se može videti kako dva lica prilaze Satpanu u toku večeri dok je sedeo u bašti i ispaljuju mu nekoliko hitaca u glavu.

Šalini je privedena i posle nekoliko sati ispitivanja tražila je advokata ne želeći više ni reč da im kaže. (objektiv.rs)