Anđela videla čudnu poruku u telefonu: Opisala je donji veš mog muža, pa mi je otkrila užasne detalje

Ispovijesti

Anđela videla čudnu poruku u telefonu: Opisala je donji veš mog muža, pa mi je otkrila užasne detalje

Slepo je verovala suprugu, nije mogla da zamisli da joj je neveran

Ispovest Anđele (28) iz paragvajskog grada Viljarika, koja je ubeđena da joj je suprug neveran, postala je viralna širom Južne Amerike. Ona je na sajtu specijalizovanom “Hronika ljubavnih problema” napisala ispovest o sumnji na prevaru, a sve je počelo kada je nepoznata devojka poslala ljubavnu poruku njenom mužu.

– Otkad sam pronašla poruke koje je verovatno razmenjivao sa ljubavnicom, naš brak je postao pakao. Suočila sam se sa tom devojkom, ali ona najpre rekla da se šalila, dok mi se muž zarekao da me nikad nije prevario i da mu neko smešta kako bismo se posvađali. Nisam poverovala. Suočila sam je sa situacijom, a ta devojka je pogodila čak i boju njegovih bokserica. To je bio jasan znak – napisala je korisnica koja se potpisala kao Anđela iz Viljarike.

Kada je videla poruku, sa svog telefona je pozvala taj broj i dotična ženska osoba je negirala da ima bilo šta sa njenim suprugom.

– Tek nakon što sam insistirala i bila uporna, postala je prilično ljuta i počela je da mi govori od kada se viđaju, gde izlaze, čak je opisala i odeću i bokserice u kojima je moj muž bio na sastanku sa njom. Moj muž zasita ima odevnu kombinaciju koju je opisala. Potom je izmislila da sam je napala i pretila da ću je ubiti – istakla je prevarena žena, dodavši da joj nije pretila već je zahtevala da ih ostavi na miru i da enstane iz njihovih života.

– Već 15 dana muž nije u kontaktu sa tom devojkom, ali svakako mislim da me je već prevario, iako sam mu slepo verovala. Ne znam šta je potrebno da uradim kako bi se to poverenje vratilo i ne znam da li da verujem da me više neće prevariti – kazala je Anđela.

Administratori sajta su joj odgovorili da bi oboje trebalo da se suoče sa krizom i da stvari isteraju na čistac.

Takođe su joj savetovali da pokuša da razgovara sa suprugom i da oboje shvate da li ima razloga da nastave zajedno dalje kroz život. (objektiv.rs)