Mesecima tražila nestalog muža, molila se za njegov život, a onda se sudbina okrutno poigrala sa njom

Svijet

Mesecima tražila nestalog muža, molila se za njegov život, a onda se sudbina okrutno poigrala sa njom

Od supruga i dalje ni traga, ni glasa

Aktivistkinju iz Meksika Aranču Ramos, koja je sedam meseci pokušavala da pronađe nestalog muža, oca njihovog jednogodišnjeg deteta, oteli su i ubili naoružani muškarci, prenose tamošnji mediji.

Ona je, prema navodima medija, pronađena mrtva nekoliko sati nakon što je odvedena iz svoje kuće u kvartu Guaimas u mestu Ortiz, a telo je na pločniku pronašla policija.

Aranča se neposredno pre smrti pridružila gotovo svim mogućem grupama na Fejsbuku za nestale osobe u nadi da će pronaći supruga Brajana kom se početkom godine izgubio i trag i glas.

– Drugari, molim vas, možete li mi pomoći da još jednom zajedno podelimo Brajanovu fotografiju i da se pomolimo za njega. Brajane, pronaći ću te, sačekaj me još malo – jedna je od objava koje je pisala na Fejsbuku, prenosi Dejli star.

O njenoj otmici i ubistvu za sada se ne zna mnogo, ali se pretpostavlja da su otmičari njenog puša pratili njene objave i da im je zasmetalo toliko angažovanje u potrazi, pa su rešili da na okrutan način to prekinu.

Mediji takođe spekulišu da je porodica bila dužna novac i da je zato Brajan kidnapovan, ali to su takođe neproverene informacije.

Brajan ni nakon sedam meseci nije pronađen, dok je njegova supruga posle više meseci traganja, kidnapovana i ubijena.

Takođe se ne zna kakva će sudbina zadesiti jednogodišnje dete čija je majka ubijena, a otac se mesecima vodi kao nestao, ali po svoj prilici, brigu o bebi preuzeće neko od Arančine i Brajanove porodice. (objektiv.rs)