Glumili napuštene brata i sestru da bi uzimali novac od meštana: Posle ove scene proterani su iz sela

Zanimljivosti

Glumili napuštene brata i sestru da bi uzimali novac od meštana: Posle ove scene proterani su iz sela

Plan je mogao da im prođe, da u jednom trenutku nisu napravili ovu grešku

Devetnaestogodišnji Valerij i godinu dana starija Inesa iz Samare privedeni su u policiju nakon što je otkriveno da su prevarili polovinu meštana obližnjeg sela glumeći brata i sestru.

Valerij i Inesa došli su u selo pod izgovorom da su ostali bez roditelja koji su poginuli u saobraćajnoj nesreći, kao i da nemaju ni šta da jedu. Meštani su se sažalili na njih i pronašli su im napuštenu kuću koju su malo adaptirali kako bi “brat i sestra” tu mogli da žive.

Kako je Valerij glumio i da je invalid, odnosno hramljao je govoreći da ima nekoliko godina problem s nogom, meštani nisu mogli da mu ponude posao na njivi, ali je zato Inesa pomagala u gazdinstvima u komšiluku, piše mk.ru.

Niko nije ni znao da su Valerij i Inesa zapravo zavisnici od droge koji su pobegli iz Samare nakon što su počinili nekoliko krađa, kao i napada na sugrađane zarad uzimanja njihovog nakita.

Mladi Rusi su skoro godinu dana živeli u selu primirivši se u kućici kako bi smislili šta dalje. Za to vreme, uredno su uzimali i novac na nedeljnom nivou od požrtvovanih komšija koji su se sažalili na njih.

Međutim, nisu očekivali da će u jednom momentu biti otkriveni. Jedna od komšinica videla ih je uveče kako se ljube pored kuće. Pritom je Valerij izgledao kao da je pijan, dok je Inesa, kako će se ispostaviti, u tim trenucima bila drogirana.

Komšinica je pozvala sina koji ih je snimio mobilnim telefonom, ali tek dva dana kasnije oni su prijavljeni policiji. Komšinica je želela da se uveri da ih je zaista otkrila u prevari, pa je narednog jutra ušla u kuću, tobože da ih ponudi kafom.

– Na njihovom stolu nalazilo se piće i osećala se marihuana. Komšinica je potom donela odluku da pozove policiju. Mladić i devojka će biti sprovedeni istražnom sudiji – objavili su ruski mediji. (objektiv.rs)