Mlada se spremala da kaže “Da”: Onda je kum progovorio, 4 riječi su bile dovoljne

Ispovijesti

Mlada se spremala da kaže “Da”: Onda je kum progovorio, 4 riječi su bile dovoljne

Ispovijest jedne mlade iz Kruševca, koja tvrdi da joj je kum upropastio vjenčanje, okupirala je pažnju internet korisnika, pa je prenosimo u cjelosti:

Imam ja nešto prije toga, gospođo matičarko, ako se ne ljutite?” pitao je on.Svi su bili šokirani, ali od šoka niko nije odreagovao, a matičarka je mimikom dala znak da može da uradi to što je naumio. Tada je Laza otišao do svoje djevojke, za koju nismo ni znali da postoji a još manje da će doći na našu svadbu, zaboga, on je vjenčani kum i zašto bi dovodio nepoznatu, anonimnu osobu sa kojom je navodno u vezi tri nedelje na takvu jednu svadbu?!

Pritom, znamo se svi punih 14 godina i znao je da smo Martin i ja o ovom danu sanjali. Godinama. E, zato sam bijesna.Uglavnom, prišao je djevojci i kleknuo. Izgovorio je četiri riječi koje mi i dalje odzvanjaju u glavi: “Udaj se za mene“. Ljudi su od šoka počeli da se smiju.

I dok su svi bili ushićeni i veseli, ja sam zgroženo posmatrala sve.Čak je i Martin oduševljeno otišao da izljubi novopečene vjerenike. I tek poslije nekoliko minuta, matičarka nas je vratila u realnost riječima “Izvinite, imam zakazano sljedeće vjenčanje za pola sata, možemo li da obavimo ovaj čin?”

I tada sam rekla da. I svima je bilo lijepo, svi su bili sretni, osim mene.Od tog trenutka se pola svadbe ni ne ne sjećam. Toliko je sve postalo nevažno, mojih pet minuta, moj trenutak najvažniji u životu je upropašćen… i to niko nije razumio. Svima je bilo super što su mi drugi ukrali to. Razumite, nije problem što je neko nekog prosio.

Problem je što je za to odabrao najgori trenutak i što nije pitao mladence da li se slažu da im neko ukrade trenutak.Čekam slike sa svadbe, rekli su dobit ćemo ih za desetak dana, i plašim se na šta će ličiti. Da li ću toga željeti da se sjećam do kraja života?

I pitam se, da li želim da provedem život sa čovjekom koji i dalje ne shvata kako sam doživjela događaj sa našeg vjenčanja, jer je njemu to, izgleda ok! Razmišljam da se možda i razvedem. Eto. E, sad mi sudite”, ispričala je djevojka. (domacikolaci.net)