Home Svijet Muž i žena gledali psa kako se davi u jezeru: Zbog najteže...

Muž i žena gledali psa kako se davi u jezeru: Zbog najteže odluke, sve su ostavili u šoku

228
0

Muž i žena gledali psa kako se davi u jezeru: Zbog najteže odluke, sve su ostavili u šoku

Na žalost, nisu imali sreće

Tragična sudbina zadesila je stariji bračni par u oblasti Luhan u Mendozi. Nilda Lucia Larain i Pedro Rodrigez, oboje po 67 godina, izgubili su život u trenucima kada su pokušali da spase svog psa iz jezera na jednoj farmi.

Telo žene izvučeno je u petak uveče, a muškarca u subotu ujutru, prenosi Tiempo de San Juan.

Par je poslednji put viđen u petak popodne kada su napustili kuću i krenuli ka farmi Kočabamba, gde su oboje radili.

Vlasnik farme primetio je Nildino telo kako pluta tog dana u večernjim časovima u jezeru za navodnjavanje.

Muškarac je odmah kontaktirao policiju, koja je izvukla telo žene, ali je potraga za muškarcem bila onemogućena zbog mraka.

Tek sledećeg jutra pronašli su telo čoveka u vodi, kao i mrtvog psa, pa se pretpostavlja da su supružnici skočili kako bi spasli svog ljubimca koji je po svoj prilici počeo da se davi.

Ministarstvo bezbednosti potvrdilo je medijima da je jedina prihvatljiva teorija u ovom slučaju to da se jedna od žrtava okliznula kada je pokušala da izvuče psa, dok je druga pokušala da spasi svog supružnika, pa i ona upala u bazen.

– Par je jako voleo svog psa, pa verujemo da kada je upao u vodu, pokušali su da ga izvuku. Pošto su oboje upali u vodu, nisu uspeli da se izvuku – rekao je izvor povezan sa slučajem.

Na prvi pogled, na telu žene nisu uočene lezije, ali se očekuju rezultati obdukcije kako bi se utvrdio zvaničan uzrok smrti oba supružnika. (objektiv.rs)

Previous articleProfesorka došla na zamenu, pa odvela učenika u auto: Kad ga je skinula, šokirao ju je ovim zahtevom
Next articleNe bacajte koru jabuke- neprocjenjiva je: Izgrađuje mišiće, sagorijeva kalorije i ima 1 nevjerovatan efekat na zdravlje