Odvukao devojčicu u more dok se igrala na plaži, a onda joj uradio nešto od čega se nikad neće oporaviti

Svijet

Odvukao devojčicu u more dok se igrala na plaži, a onda joj uradio nešto od čega se nikad neće oporaviti

Policija apeluje na prisutne da prijave ako nešto znaju o ovom slučaju

Napadač na plaži Bornmut u Dorsetu navodno je sil*vao u moru 15-godišnju devojčicu koja je tog dana bila na kupanju, a priliku je iskoristio nakon što joj je lopta odletela blizu njega, navela je policija.

Prema izveštaju, mladić je vratio loptu grupi koja se igrača na plaži, a dotičnu devojku je namaio da uđe u more kako bi je nešto pitao, a kada ju je uvukao dublje u vodu, iskoristio je priliku da je sil*je, prenosi Metro.

Incident se dogodio u nedelju oko 15.30 časova u blizini okeanarijuma, a prema navodima detektiva, devojčica je na saslušanju rekla da je u pitanju stranac koji ima 17 godina, a žrtvi je rekao da bi uskoro trebalo da otputuje u Birmingem.

Opisali su ga kao tamnoputog momka, preplanule kože, koji je poreklom verovatno iz Pakistana ili sa Bliskog istoka.

– U toku je potpuna istraga o ovom incidentu, a žrtvi pružamo svu moguću vrstu podrške dok traje istraga. Znam da je tokom incidenta na plaži bilo mnogo ljudi, ali apelujem na one koji znaju nešto više o ovome ili su nešto videli, da ne ćute. Takođe, molim svakog ko je tog dana bio kod okeanarijuma da proveri fotografije i snimke u svojim mobilnim telefonima kako bi se videlo da li je u pozadini slučajno uhvaćeno nešto od značaja za istragu – naveo je Vejn Sejmur iz policije Dorset.

– Ovaj incident je podigao buru i razumljivo je da je građantvo zabrinuto, ali želeli bismo da nam javnost veruje i podsećamo da će službenici policijskog tima vršiti patrole u tom području i da im se mogu obratiti u bilo koje doba. (objektiv.rs)