Home Showbizz Osman Karić krišom snimao Stefana i misicu: Snajka se odomaćila u vili...

Osman Karić krišom snimao Stefana i misicu: Snajka se odomaćila u vili s bazenom, evo koji je trenutak ponosni tata zabilježio!

366
0

Osman Karić krišom snimao Stefana i misicu: Snajka se odomaćila u vili s bazenom, evo koji je trenutak ponosni tata zabilježio!

Otac rijaliti učesnika Stefana Karića, Osman, nije krio da podržava sinovljevu vezu sa Jovanom Ljubisavljević, koja je započeta pred kamerama rijalitija “Zadruga 4”.

Osman je sve vrijeme tokom njihovog boravka u rijalitiju navijao za njihovu ljubav, a sudeći po najnovijim objavama na društvenim mrežama i dalje je srećan zbog njih.

Naime, Osman se oglasio na svom Instagram nalogu i poput pravog paparaca snimao golupčiće kako uživaju u dvorištu kraj bazena. Sudeći po snimcima oni se nalaze u vili Karića na Zvezdari.

Jovana i Stefan su na snimcima gledali u telefone i nisu primijetili da ih tata Osman snima. Potom je zaljubljeni par razmjenjivao nježnosti, a Jovana, u narodu poznatija kao misica, grlila je Stefanova koljena. (kurir.rs)

Previous articlePrva fotografija Dalile poslije vađenja silikona: Ima konce duž cijele usne i teško priča! Nemam više onu odvratnu stvar u mojim usnama!
Next articleUčiteljica Vera je zatrudnela sa učenikom (13): Zbog onoga što je rekla policiji se svima prevrće želudac