Trebalo je da imaju venčanje iz snova, a kada su zaigrali prvi ples, mlada je odmah završila u bolnici

Zanimljivosti

Trebalo je da imaju venčanje iz snova, a kada su zaigrali prvi ples, mlada je odmah završila u bolnici

Neverovatan peh koji će, na žalost, pamtiti čitavog života

Mladenci Džuli Ben i Pol Rihter iz Filadelfije neće pamtiti svoju svadbu po dobrom. Najpre im je venčanje odloženo zbog koronavirusa, a kada su se konačno venčali 3. jula, na proslavi im se dogodio neviđeni peh.

Naime, u tom momentu srećni par zaigrao je prvi ples pred godima, ali u tom trenutku mlada je povredila nogu, nakon čega nije mogla da se pomeri.

U trenucima kada je Pol držao za ruku Džuli koja je bila u polu ležećem položaju i pokušao da je poljubi, ona je iščašila koleno, pustila bolan krik i pozivala u pomoć.

Gosti su ostali zatečeni, a nevesta je hramljući i sa bolnom grimasom napustila plesni podijum.

@liz_richter

She will be ok in 4-6 weeks 👀 #fyp #buffering #weddingtiktok #GossipGirlHere #weddingday #weddingvibes #loveyou #weddingdress #ohno #trending

♬ Oh No – Kreepa

Džuli je brzo prebačena u bolnicu, gde su lekari ustanovili da joj je koleno izletelo iz ležišta.

Kasnije je za magazin Pipl objasnila celokupnu agoniju iz bolnice.

– Lekar je uzeo moje koleno u ruku, podupirući ga da bi ga vratio u ležište. Nikad u životu nisam osetila takav bol. Od kada mi se ovo dogodilo,mnogo više ću poštovati sportiste koji doživljavaju svakakve povrede i igraju povređeni. Jednom sam kao dete doživela prelom prsta, ali nikad nisam iščašila koleno. Ovo je daleko gore – navela je Džuli.

Njena sestra je podelila fotografiju iz bolnice gde je Džuli i dalje bila u venčanici i u invalidskim kolicima, apelovavši na mladence da ne pokušavaju akrobatske plesove na svadbi, da ih ne bi zadesila slična sudbina. (objektiv.rs)