Tinejdžerka (16) otkrila da joj se otac viđa sa tetkom: Zatim je odlučila da pred svima napravi feštu!

Zanimljivosti

Tinejdžerka (16) otkrila da joj se otac viđa sa tetkom: Zatim je odlučila da pred svima napravi feštu!

Otac i tetka nisu imali pojma što sprema, a kada su ugledali jedan drugo, odmah se videlo koliko im je neprijatno

Jedna devojka (16) saznala je da joj se otac potajno viđa sa tetkom već godinu dana, pa ih je oboje pozvala u restoran na večeru. Celu priču podelila je na društvenim mrežama.

Otac i tetka nisu imali pojma što sprema, a kada su ugledali jedan drugo, odmah se videlo koliko im je neprijatno.

Otac i tetka upoznali su se tokom studentskih dana, ona je tada bila silno zaljubljena u njega, baš kao i njena sestra. On je na kraju izabrao sestru kao životnu partnerku, no mladu porodicu je zadesila tragedija. Majka se nalazila u vrlo rizičnoj trudnoći, ali je svejedno odlučila da će na svet doneti ćerku.

Dete je preživelo porođaj, ali ona je nažalost umrla zbog čega je brigu o malenoj preuzela upravo tetka dok je otac radio kako bi omogućio novac za život. Nekoliko godina kasnije otac i tetka su se ipak romantično povezali, a devojka je odlučila da kaže sve što zna i ocu i tetki. Pozvala je tetku da istupi na pozornicu restorana, a zatim joj otpevala pesmu “Nemoj me nikada ostaviti”. Potom joj je zahvalila pred svima zbog brige i svih vrednosti koje je usadila u nju, a na kraju ju je pitala da li želi da je prihvati kao svoju ćerku.

Dirljiv trenutak su ispratile suze i pljesak okupljenih gostiju, a otac, tetka i devojka su poleteli jedno drugom u zagrljaj. (espreso.co.rs)