Vlasnik joj ulazio u stan i dok je nema, ovo bi radio kod njenog kreveta – smučio joj se život 

Zanimljivosti

Vlasnik joj ulazio u stan i dok je nema, ovo bi radio kod njenog kreveta – smučio joj se život 

Znala je da mora da postavi kamere kako bi ga uhvatila

Učiteljica Tajša Mekleod okačila je na TikTok snimak koji je zgrozio mnoge, naročito one koji su negde podstanari.

Na snimku se vidi muškarac kako ulazi u njenu sobu, a potom joj miriše posteljinu. Dodirivao joj je i jastuk, a kada je želeo da legne na njen krevet, brzo je ustao i otišao.

Stanodavac je krišom ušao u stan autorke snimka ne znajući da je ona, ne samo postavila kameru u sobi zbog sumnje da se nešto dešava, već i zato što je ključ imala i njena drugarica koja je dolazila da hrani mačke.

– Jedna kamera se nalazi u dnevnom boravku, a druga u spavaćoj sobi. Mirisao mi je posteljinu, onda je uzimao i jastuk – napisala je Tajša na TikToku.

@tyishamacleod

Let’s just say, I’ll be moving and getting out of my lease! Like for part 2! #creepy #landlordsfromhell #pt1 #foryoupage #canada🇨🇦🇨🇦

♬ Oh No – Kreepa

Kada ga je njena drugarica zatekla u kući, vlasnik joj je rekao da je tu da nahrani mačke, ne znajući da je i druga devojka tu iz istog razloga.

Tajša je vlasnika stana prijavila policiji. Dok je u potrazi za drugim stanom, kaže da je kamere postavila jer je bila svesna da on ulazi u njega bez pitanja i samo je želela da vidi šta to radi dok nije tu. (objektiv.rs)