Evo kako izgleda majka Filipa Živojinovića! Nije radila nijednu operaciju! Ona je potpuno prirodna lepotica!

Showbizz

Evo kako izgleda majka Filipa Živojinovića! Nije radila nijednu operaciju! Ona je potpuno prirodna lepotica!

I u ovom članku ćemo pisati o našim domaćim poznatim ličnostima, koji su na estradnoj sceni dugi niz godina, i koji imaju sjajne karijere iza sebe, na kojima im mogu pozavidjeti mnogi.

Svima je poznato da su mnoge naše poznate dame pristalice estetskih zahvata i da je skoro svaka uradila bar po jednu korekciju na sebi. Svima je dobro poznato da su Lepa Brena i Boba Živojinović u skladnom braku već godinama, ali i to da je Filip Bobin sin iz prvog braka.

Međutim javnost malo zna o biološkoj majci Filipa Živojinovića, koja se vrlo rijetko pojavljuje u medijima i javnosti.

Njeno ime je Zorica Nakić, i bez obzira na to što ona ne živi u Beogradu, sa svojim sinom ima itekako dobar odnos. Nedavno su se vidjeli te su ručali u jednom restoranu, a Filip je uživao u društvu svoje majke a to se može primjetiti i na fotografiji koja je nastala upravo kao rezultat njihovog susreta.

Filip je ovu fotografiju objavio na društvenim mrežama, a odmah nakon toga njegovi pratioci su komentarisali tu fotografiju te su pisali kako mu je majka lijepa i da izgleda veoma mlado.

Na fotografijama i sami možete vidjeti kako ona izgleda. Naime Zorica na sebi nije imala ni jedan estetski zahvat, za razliku od Lepe Brene, a mnogi su prokomentarisali da je ona mnogo ljepša od Brene.

Filip je već nekoliko godina u sretnom braku sa pjevačicom Aleksandrom Prijović sa kojom ima i sina Aleksandra.

Šta vi mislite o svemu ovome? Pišite nam vaša mišljenja u komentarima ispod. (cenzurisano.info)