Voditeljica DNK se ugojila 7 kg, izbacila 1 namirnicu pa smršala: Evo šta sada jede svaki dan, ima i trik savjet

Showbizz

Voditeljica DNK se ugojila 7 kg, izbacila 1 namirnicu pa smršala: Evo šta sada jede svaki dan, ima i trik savjet

Natalija Simović kaže da se tokom pandemije ugojila sedam kilograma, pa je nedavno riješila da krene na limfne drenaže i da se odrekne bijelog hleba je brzo uspjela da skine.

– Ugojila sam se sedam kilograma zbog konstantnog sedenja. Kada sam vidjela da iz svog konfekcijskog broja 36, odnosno veličine “S” polako ulazim u “M”, rekla sam sebi da moram da stanem i povedem računa o ishrani – priča voditeljka i dodaje da se prvo okrenula masaži.

– Krenula sam na ručne masaže, odnosno limfne drenaže koje pomažu da se izbaci višak tešnosti iz organizma. Uz to sam pila i jedan cijeđeni limun na litar vode, kao i zeleni čaj. Natalija kaže da je pored toga vodila računa o ishrani.

– Odrekla sam se belog hleba. Za doručak jedem prepečen raženi hljeb i kuhana jaja ili čeri paradajz. Za ručak preferiram teleću ili riblju čorbu. Večeru bi trebalo svi da izbacimo, ali meni to ne polazi za rukom. Tako da u to vreme jedem ribu ili neku salatu sa tunjevinom ili grilovanom piletinom. Takođe, biftek salate su odlične – priča Simovićeva.

Natalija kaže da nema naviku da jede grickalice, već umjesto toga konzumira orašaste plodove.

– Nikada kod kuće nemam čips, grisine ni smoki, ali zato uvijek imam lješnik, badem, indijski orah, brusnice i suho grožđe. Od toga napravim miks koji mi stoji u nekoj činijici i uzimam po šaku dnevno. Zdravo je za crijeva i želudac, a zasiti me između obroka – završava priču Natalija Simović.

Ovo jede voditeljka Natalija Simović

Doručak: Kuhana jaja i prepečen hljeb

Ručak: Teleća čorba

Večera: Salata sa grilovanom piletinom ili tunjevinom

TRIK SAVJET: Izbjegavati ugljene hidrate i slatkiše u velikim količinama, naročito između obroka. (novi.ba)