Zabranio kćerki (9) da bude na svadbi: Mladoženja otkrio šokantni razlog, sahranili ga u komentarima – kriva je mlada

Zanimljivosti

Zabranio kćerki (9) da bude na svadbi: Mladoženja otkrio šokantni razlog, sahranili ga u komentarima – kriva je mlada

Planiranje venčanja je stresno i za one koji se prvi put zaklinju na večnu ljubav, a mnogi koji su više puta prošetali do oltara reći će vam da je drugi put još stresnije.

Odabir lokacije, venčanice, odela, muzike, ponekad se mladencima i njihovim porodicama sve to popne na glavu zbog čega sevaju varnice nedeljama, i to one pogrešne. A tek spisak gostiju! Jedan mladoženja, koji se venčava drugi put, pokušao je da objasni na Internetu zašto neće pozvati svoju kćerkicu iz prvog braka i pokrenuo pravu lavinu komentara.

Muškarac (46) je objasnio da ima kćerke od 18 i devet godina, koje je majka napustila pre tri godine. Ostao je samohrani otac, i potom upoznao svoju sadašnju verenicu. Problem je u tome što ona “ne voli mlađe dete”.

“Da li sam go*nar ako pozovem samo stariju ćerku? Moja verenica je vrlo sofisticirana osoba, izuzetno prefinjenog ukusa, i ne voli malu decu. Naše venčanje će biti luksuzno i skupo, i nismo planirali da mu deca prisustvuju, već samo odrasli, kako bi sve proteklo savršeno”, počeo je on ispovest na Redditu.

“Nisam ni shvatio da moja mlađa kćerka misli da je i ona pozvana, dok nije probala sa sestrom i maćehom da ode u kupovinu haljine. Mislila je da i njoj treba haljina, a onda sam joj rekao da nije pozvana jer je venčanje samo za odrasle. Počela je da plače i da se duri, zbog čega se moja verenica iznervirala. Ionako se baš ne slažu”, napisao je on.

Stvar se dodatno iskomplikovala jer su njegovi roditelji, baka i deka devojčice, rekli da ni oni neće doći na venčanje jer će sa unukom provesti ceo dan, kako bi je zabavili.

“Rekli su mi da sam užasan otac, i da neće doći na svadbu već će mojoj mlađoj kćerki prirediti celodnevni provod, da ne bi bila tužna što nije na venčanju. Ali stvarno ne mogu da dozvolim da moja verenica na najvažniji dan u životu bude pod stresom zbog moje kćerke”, napisao je on.

“Razmisli da li uopšte da se ženiš. Ona ne bi trebalo da bude tvoja verenica, ako ne voli tvoju decu. Uništićeš odnos sa kćerkama, nepopravljivo i zauvek”, jedan je od komentara.

“Kakav odvratan način da započnete zajednički život. Dozvoljavaš toj devojci da tvoje dete tretira kao građanina drugog reda”, glasi sledeći.

“Ne znam zašto se uopšte venčavaš sa ženom koja nije spremna da prihvati tvoju decu, a ovu situaciju si pokušao da rešiš na apsolutno najgori mogući način”, napisala mu je jedna žena. (mondo.rs)