Home Showbizz Skupa bunda i luksuzan nakit: Isplivala dosad neviđena fotka Cece i Arkana!

Skupa bunda i luksuzan nakit: Isplivala dosad neviđena fotka Cece i Arkana!

652
0

Skupa bunda i luksuzan nakit: Isplivala dosad neviđena fotka Cece i Arkana!

Porodične fotografije Cece Ražnatović i njenog pokojnog supruga Željka Ražnatovića Arkana uvijek izazivaju veliku pažnju javnosti, što je i sada slučaj.

Sada se na društvenim mrežama pojavila fotografija koju do sada mnogi nisu imali prilike da vide. Svima je dobro poznato da su svojevremeno Ražnatovići diktirali modne trendove oblačivši tada najskuplje i najekskluzivnije odjevne komade koje nije mogao da ima svako, a sada se na Tviteru pojavila još jedna stara fotka bračnog para i svima je jasno zbog čega su važili za glavne trendsetere.

Oni su tada bili odjeveni po posljednjoj modi – najveću pažnju na Ceci privukla je njena skupa bunda, ali i luksuzni nakit, dok je Arkan bio odjeven: košulja, kravata i džemper, sve je bilo na svom mjestu, a preko toga nosio je brendirani kaput. (kurir.rs)

Previous articlePoznat uzrok smrti četvorogodišnjeg djeteta kod Banje Luke: “Vozilo je bilo na suncu, a unutra je bilo kao u rerni”
Next articleObesiću se nasred Kupinova ako prevarim ženu u rijalitiju! Miki Đuričić prvi put progovorio o učešću u Zadruzi 5, evo šta sve kaže…