Profesorku Laru zatekli u sobi sa tri studenta, pa su je kaznili: Ove godine učinila je još goru stvar

Svijet

Profesorku Laru zatekli u sobi sa tri studenta, pa su je kaznili: Ove godine učinila je još goru stvar

Znala je da može da nagrabusi, ali je očito morala ovo da uradi

Profesorka muzičkog Lara Ričmond (38) iz okruga Čiroki u SAD naći će se na optuženičkoj klupi zbog tvrdnji da je s*ksualno napastvovala dva srednjoškolca starosti od po 16 godina.

Lara je uhvaćena na parkingu škole u kojoj je radila kako u večernjim satima, misleći da nema nikog uvodi đake u auto, a zatim se skida pred njima i tera ih na intimni odnos.

Jedan od mladića izašao je napolje i iste večeri prijavio je Laru za se*sualno uznemiravanje.

Ovo nije prvi put da Lara Ričmond pravi ovakve prekršaje. Pre tri godine umalo je izgubila licencu za rad kada su je tri studenta fakulteta u kojem je radila kao asistent prijavila za ucenu i primoravanje na se*s.

Lara je tada obećala studentima da će im “izdejstvovati” bolje ocene na kraju semestra ukoliko bude imala se*sualni odnos sa svom trojicom. Ko zna kako bi se ta epizoda završila da jedna od studentkinja nije tada ušla u sobu vršnjaka i videla Laru s njima, samo u donjem vešu.

Samo zahvaljujući odustajanju studenata u poslednji čas od tužbe, Lara je prošla samo sa uslovnom kaznom od dve godine, što je podrazumevalo da u tom periodu ne obavlja posao asistenta.

Ovog puta, gotovo joj je zagarantovano gubljenje licence za rad u školi.

– U policiji se branila ćutanjem, dok je njen advokat posle izjavio da ne postoje jasni dokazi koji bi upućivali na to da je srednjoškolce pod prisilom uvela u auto i pokušala da sa njima ima odnos – rekao je jedan od policajaca okruga Čiroki u kojem se dogodio ovaj slučaj. (objektiv.rs)