Home Showbizz Zarađuje po 200 € svakog drugog dana! Miljana otkrila čime se bave...

Zarađuje po 200 € svakog drugog dana! Miljana otkrila čime se bave njene mlađe sestre, jedna se seli za Ameriku zbog ovog!

357
0

Zarađuje po 200 € svakog drugog dana! Miljana otkrila čime se bave njene mlađe sestre, jedna se seli za Ameriku zbog ovog!

Miljana Kulić ima dve mlađe sestra – Tijanu i Anu koje su sušta suprotnost od rijaliti učesnice.

Naime, one se nikada ne eksponiraju u javnosti, a njihova majka Marija često je isticala kako sa njima nikada nije imala problema. Najmlađa Ana nedavno je završila srednju školu, a sada je Miljana otkrila da njene sestre planiraju da školovanje nastave u Americi.

“Ana ide sigurno da studira, a možda će i Tijana. Ona je završila Ekonomski fakultet, a Ana drži individualne treninge. Zarađuje svakog drugog dana po 200 evra. Njeni treninzi sa ishranom su 60 evra. Ima uspešne klijente, baš lepo zarađuje”, rekla je Kulićeva.

“Moja lepa, pametna, poslušna, završila srednju školu sa prosekom 5,0. Tri maturska položena peticama, vozački ispit, oborila tri državna rekorda u “Power liftingu”. Spremna za studije u Americi. Puno sreće i uspeha u daljem životu!”, napisala je njihova majka Marija Kulić o ćerki Ani. (kurir.rs/I.B/Svet)

Previous articleGdje se najviše debljate? Pronađite svoj tip na mapu: Otkrivamo koji je razlog vaše debljine i šta tačno trebate uraditi da smršate!
Next articleProfesorku Laru zatekli u sobi sa tri studenta, pa su je kaznili: Ove godine učinila je još goru stvar