Pogledajte kuću Mišela Gvozdenovića: Da li je moguće da ovdje živi? Snimak je sve iznenadio 

Showbizz

Pogledajte kuću Mišela Gvozdenovića: Da li je moguće da ovdje živi? Snimak je sve iznenadio 

Mišel Gvozdenović, pjevač iz Čačka, dospio je na estradu kada je svojevremeno postao učesnik jednog muzičkog takmičenja, a neuporedivo veću popularnost stekao je učešćem u rijalitiju “Zadruga”, gdje se, inače, poslije mnogo godina suočio sa svojim nekadašnjim, vatrenim fanom Miljanom Kulić.

Kao što je poznato, Miljana je tokom tinejdžerskih dana uhodila tada svog idola, pjevača u usponu, kojem je priređivala raznorazne smicalice – kako je svojevremeno priznala, znala je često da ga čeka i posmatra ispred njegove kuće u Čačku, dok ju je pjevač u “Zadruzi” optužio da mu je nekoliko puta upadala na privatni posjed i priređivala različite smicalice.

Kako danas izgleda njegova kuća u Čačku, provjerila je ekipa “Paparaco lova” – riječ je o dvospratnom izdanju, a budući da po slobodnoj procjeni svaki sprat ove kuće ima stotinak kvadratnih metara, može se reći da se porodični dom Gvozdenovića prostire ukupno na tri stotine kvadratnih metara.

Kako se približavate Mišelovoj kući, odmah će vam za oči zapasti upečatljiva ograda i megalomanska gvozdena kapija, sa sve stubovima na kojima su čvrsto pozicionirani gipsani konji.

https://www.youtube.com/watch?v=vOXIYtxGQTc&feature=emb_logo

Roletne na prozorima su ovaj put bile spuštene te nisu zatekli nikog od članova Mišelove porodice. (novi.ba)