Home Showbizz Bilo me sramota da pogledam dijete, oduzela sam se: Kristina do detalja...

Bilo me sramota da pogledam dijete, oduzela sam se: Kristina do detalja opisala susret sa Kristijanom bivšom ženom!

208
0

Bilo me sramota da pogledam dijete, oduzela sam se: Kristina do detalja opisala susret sa Kristijanom bivšom ženom!

Kristina Spalević u sretnoj je vezi sa Kristijanom Golubovićem, a sada je otkrila kako je proteklo upoznavanje sa njegovom bivšom suprugom.

“Biću maksimalno iskrena što se ovoga tiče. Bili smo u Kragujevcu, nije mi na pamet palo da izađem iz auta, on je nosio djetetu poklone. Kristijan je htio da se ošiša, tjerao mene da radim nokte. A salon je bio pored njegove zgrade. Ja izlazim i samo u jednom trenutku vidim Ivana, samo sam se okrenula, ja sam se sakrila, nikad nisam tako kukavički postupila. Bilo me je sramota. Zvala sam mamu, i samo u jednom trenutku čujem da me neko zove”, započela je ona priču.

“Nisam to očekivala, dozivala me je Ivana, i stala sam ovako. Nikad se nisam tako u životu, ne mogu da kažem da sam se uplašila. Ja sam nju posmatrala kao neku strogu ženu, a ona mi je prišla, pružila ruku, u jednom trenutku me je samo zagrlila, nisam mogla ništa da progovorim. Bilo me je sramota da pogledam dijete, i onda je Kristijan otišao da se frizira, pritom tu su njegove drugarice i poznanice. Pozvao me je sa strane, i tek tu su mi krenule suze”, pričala je Kristina.

“Koliko si ti vremena provela s njom, je li ti rekla nešto?”, pitao je voditelj.

“Rekla je njemu, i znam da sam ja na njenom mjestu, ne bih ni ja krivila treće lice. Nemam pojma o čemu smo razgovarale, ja sam bila oduzeta. Čisto iz neprijatnosti smo krenule da komentarišemo i pričamo nešto. Bilo mi je neprijatno, i stiže mi poruka od Kristijana da dođem. Ona je nenormalno prijatna žena. Bilo bi bolesno da se družimo nas dvije, osudu nisam vidjela s njene strane, a mislim da njega i te kako krivi, jeste povrijeđena. Drži se ona, ali prema meni nema ništa tako”, nastavila je Kristina u emisiji “Narod pita”. (kurir.rs)

Previous articleKija Kockar i Draško Stanivuković uhvaćeni zajedno na moru: Zajahala njegov skuter i ščepala ga!
Next articleMiljana napokon otkrila da li će ući u Zadrugu, šta ima sa Darkom Lazićem i zašto ne bude uz sina!