Djeci iz ulice kupuje slatkiše, konobarima ostavlja bakšiš! Darine komšije otkrile sve o njoj: Opraštamo joj bahato parkiranje!

Showbizz

Djeci iz ulice kupuje slatkiše, konobarima ostavlja bakšiš! Darine komšije otkrile sve o njoj: Opraštamo joj bahato parkiranje!

Radojka Adžić, poznatija kao Dara Bubamara, važi za omiljenu i izuzetno ljubaznu komšinicu u Novom Sadu.

Kurirova ekipa bila je u elitnom dijelu Novog Sada gdje popularna pjevačica posjeduje nekretninu. Iz razgovora s komšijama saznali su da je ona i dalje u vezi s mladim Markom Dujakovićem, koji je javnosti poznatiji kao Toni, da mnogo putuje, ali i da sve slobodno vrijeme posvećuje svom sinu. Kako su Novosađani rekli, Dara je jedna opuštena žena, koja je veoma brižna kćerka, majka, ali je i darežljiva prema najmlađim sugrađanima.

– Dara je super, ona kad dođe, uvijek je veselo. Često umije da nasmije cijelu radnju – otpočeo je razgovor Milan, radnik jednog marketa koji se nalazi baš pored pjevačicine zgrade.

– Ona dođe u našu radnju kao što bi i svako od nas običnih ljudi ušao, opušteno obučena, uglavnom bez šminke. Često ima velike naočare za sunce na glavi, ali bez obzira na to, svi je prepoznaju. Obično kupuje u popodnevnim časovima, nekad dođe i sa sinom. Kad izađem ovdje na pauzu, često je vidim kako trčkara na sve strane, pakuje jedne torbe, a vadi druge iz kola. Ponekad kada se djeca igraju ovdje, ona utrči do nas i nakupuje im kese slatkiša i sokova pa im da da razdijele. Tu se vidi da nije nadmjena, ona to ne radi zbog medija, to uglavnom niko sem nas radnika i ne vidi. Čuo sam da kada dođe u veliku kupovinu, ide poslije kod oca u Futog, pa mu ona sve odnese da ga poštedi. Viđam joj onog mladog dečka ponekad, kad zajedno izađu iz zgrade – ispričao je Milan, koji nije želio da se slika.

Ispred Darine zgrade zatekli smo njen prepoznatljivi skupocjeni auto. Nije koristila parking mjesto, kao ni garažu, već je odlučila da stane baš ispred svog ulaza. Njenim komšijama to više ne smeta, kako kažu, navikli su se i prihvatili to kao njenu manu, piše Kurir.

– Ona je okej žena, uvijek se nasmije i ljubazno javi. Viđam je često kada je u Novom Sadu, znam po autu kad je tu. Uvijek zastane, popričamo malo, onako komšijski. Nedavno se vratila sa ljetovanja, baš je bila sa ovim njenim mladim dečkom na moru. Hvala Bogu vratila se na vrijeme, bila je u istom hotelu iz kog su prije neki dan evakuisali Jelenu Karleušu sa kćerkama zbog požara koji su izbili. Totalno je normalna, kao i svi mi ima svoje vrline i mane. Mom mužu je smetalo njeno parkiranje iskreno, ali smo na kraju prihvatili to jer nas ne ugrožava. Sin joj je lijepo vaspitan, uvijek se javi, pridrži nam vrata, baš fino dijete. Dara umije da bude malo blesava, svaki put mora da lupi nešto što nas nasmije – ispričala je Darina komšinica iz zgrade koja je željela da ostane anonimna.

Obišli smo i kafić u kom Adžićeva često boravi, gdje smo razgovarali sa ugostiteljima čiji je ona redovan gost. Konobari su oduševljeni Darom, važi za nekoga ko nije zahtjevan gost a ostavlja i dosta bakšiša, piše Kurir.

– Jaoj, Dara, pa ona je super, jedan veliki car. Viđamo je u raznoraznim izdanjima, nekada dođe u papučama i šalvarama, bez trunke šminke. Stavi one ogromne naočare za sunce i sjedne u baštu. Kada je u gradu, dolazi svaki dan, nekad i više puta. Pretežno dolazi sama kad ustane, uživa u svom nekom miru, sin se igra s djecom, a ona se odmara. Radim ovaj posao 12 godina, radila sam i u Beogradu, zaista sam služila mnogo poznatih ličnosti u raznim elitnim lokalima, ali ona je sušta suprotnost svemu što sam do sada viđala. Nema trunke sujete u sebi, nije arogantna, ne gleda ljude s visine. Ružno je da ja sad komentarišem koliko ona troši, ali je super gost koji uvijek ostavi više nego korektan bakšiš – ispričala je ljubazna konobarica koja redovno služi Daru Bubamaru. (kurir.rs )