Drama nad dramama: Majka ušla u voz, beba ostala na stanici! Potez beskućnika zapanjio je svet 

Svijet

Drama nad dramama: Majka ušla u voz, beba ostala na stanici! Potez beskućnika zapanjio je svet 

Nije se znalo šta će sledeće da učini

Neverovatan snimak drame na metro stanici obišao je ceo svet, a potezi beskućnika koji se iznenada našao u glavnoj ulozi ostavili su sve bez daha.

Jedna majka gledala je da kako zna i ume u poslednjem trenutku uđe u metro sa dečakom u kolicima. Nažalost, precenila je svoje mogućnosti i napravila je najgori mogući potez.

Ona je ušla, dok je beba ostala u kolicima na stanici!

Dok je uplakana gledala kroz vrata bebu na stanici, beskućnik koji je tu pored sedeo, potpuno se zbunio situacijom. Prvo je ustao zbunjeno da vidi da li je moguće da je majka ostavila bebu.

Ono što je potom radio nije za osobe sa slabim stomacima.

@creative_icecream1

#fyp #foryou #left #baby

♬ original sound – Tik Toker

Muškarac je pokušavao da čas umiri, čas zabavi bebu, ali je to radio na toliko uznemirujući način da je izgledalo kao da se u sebi dvoumi da li da dečaka baci na šine ili ne.

Drama koja je prerasla u triler trajala je dok nije došao sledeći voz. Pre toga, na stanici se okupio određen broj ljudi koji je gledao beskućnika sa bebom u neverici. Nepoznata žena prišla im je s leđa posmatrajući situaciju i razmišljajući da li da se umeša ili ne.

@creative_icecream1

part 2 #baby #left #foryou #fyp

♬ original sound – Tik Toker

Dok je većina okupljenih gledala da li će beskućnik da baci dete na šine, naredni voz je stigao i iz njega je u društvu obezbeđenja dotrčala uspaničena majka.

Drama je imala srećan kraj. Mnogi TikTokeri optužili su junake priče da su sve vreme glumili, odnosno da je snimak namešten, dok je veći deo njih poverovao u istinitost priče.

Šta god da je bila istina, jedno je sigurno – snimak je, podeljen u dva dela postao viralan. (objektiv.rs)