Ivan tri meseca vodio koleginicu u tajnu sobu na poslu: Sekretarica ih otkrila, pa im ovako uzvratila

Zanimljivosti

Ivan tri meseca vodio koleginicu u tajnu sobu na poslu: Sekretarica ih otkrila, pa im ovako uzvratila

Mislili su da niko neće saznati za to što rade

Škotlanđanin Ivan Vilkoks (32) ispričao je na društvenim mrežama kako je upoznao današnju suprugu Kejli (30), a njegova mala ispovest osvanula je na tamošnjim portalima zbog svoje neobičnosti.

Ivan je priznao da mu se Kejli dopadala čim se prvi put pojavila na poslu.

– Bio sam 2019. godine nešto više od godinu dana pre nje na radnom mestu, na kome smo proveli oko osam meseci. Oboje smo dali otkaze kada je otkriveno da smo u vezi, pošto to u kompaniji mobilnog operatera nije bilo dozvoljeno. Čim se Kejli pojavila na poslu, znao sam da je moj tip. Bila je stidljiva, ali lepa i duhovita i brzo smo ušli u konverzaciju. Posle mesec dana izašli smo na piće, videvši da odgovaramo jedno drugom. Međutim, ona je živela sa dva brata i majkom, a ja nisam imao uslove da bih mogao da je pozovem da dolazimo kod mene. Istovremeno sam na poslu otkrio da postoji prostorija u suterenu u koju niko ne ulazi – rekao je Ivan, prenosi Daily Record.

Ne samo da je nabavio ključ prostorije od čuvara zgrade, već ju je i očistio, naročito sofu koja je stajala u njoj.

– Nismo imali drugog izbora nego da ponekad boravimo tajno u toj prostoriji. Jednog popodneva, posle recimo tri mesec, u nju je ušla sekretarica, pošto su se tu nalazili neki stari papiri. Bili smo zatečeni. I ona isto. Prvo se zbunila, a onda je rekla da nikom neće reći. Naravno, posle dva dana Kejli je šef pozvao na razgovor. Nije želela da trpi pritisak, pa je dala otkaz. Našla je posao u boljoj firmi. Ja sam nešto malo posle nje, više iz nekog besa isto otišao jer sam osetio da su me posle otkrića o tajnoj sobi drugačije tretirali na poslu. Kolege su me svakodnevno prozivale, a šef mi je rekao da tako nešto više ne smem u životu da napravim. Sada smo srećni, naročito zbog toga što je Kejli u drugom stanju – rekao je Ivan.

Sudeći prema komentarima na Fejsbuku i škotskom pomenutom portalu, dobro su postupili što su napustili firmu.

“Ko još veruje u sekretarice koje umeju da čuvaju tajne?”, “Svaka vam čast što ste napustili tu firmu”, “Mislim da vam je gazda bio se….a”, “Nisam siguran da bih ja bila dovoljno hrabra da budem u toj sobi na mestu tvoje žene, čak i da sa dečkom nemam nikakvih uslova gde da se osamim”, bili su neki od komentara. (objektiv.rs)