Kija Kockar i Draško Stanivuković uhvaćeni zajedno na moru: Zajahala njegov skuter i ščepala ga!

Showbizz

Kija Kockar i Draško Stanivuković uhvaćeni zajedno na moru: Zajahala njegov skuter i ščepala ga!

Pobjednica prve “Zadruge” Kija Kockar u posljednje vrijeme ne odvaja se od gradonačelnika Banja Luke Draška Stanivukovića, u prilog čemu govore i ekskluzivni paparaco snimci u čiji posjed je došla redakcija Pink.rs portala.

Oni se već neko vrijeme prate na Instagramu, gdje jedno drugom lajkuju fotografije, a očito da su svoj zagonetni odnos digli na “viši nivo”, čim vrijeme zajedno provode i na Crnogorskom primorju. Kija i ovaj mladi političar, koji ima svega 28 godina, uhvaćeni su u mjesto Baošići, u blizini jednog poznatog hotela.

Njih dvoje su se zajedno kupali u moru, a potom je Stanivuković riješio da rijaliti zvijezdi priredi još veći i intenzivniji užitak, te se popeo na skuter kako bi sve pripremio za brzu vožnju Jadranom.

Kija je za to vrijeme plivala, dok se gradonačelnik Banja Luke šepurio u šortsu za kupanje i pokazivao svoje golišavo tijelo, ne bi li još više opčinio bivšu zadrugarku. Čim joj je mlađani Draško dao znak, Kija se popela na skuter, stavila sigurnosni prsluk i čvrsto ga zagrlila oko struka, a zatim se sa njim odvezla u nepoznatom pravcu.

Sve ovo zabilježeno je na snimcima u čiji posjed je došla redakcija Pink.rs, a da li je riječ o nekoj tajnoj vezi i ima li među njima nečeg više od prijateljstva, ostaje da se sazna.

Podsjećanja radi, dobro obaviješteni izvor ispričao je danas za Pink.rs da se Kija i Draško već izvjesno vrijeme ne razdvajaju, kao i da intenzivno provode vrijeme zajedno na primorju.

– Nepoznato je kako su se upoznali i od kada datira sve to, ali Stanivuković kao da je opčinjen Kijom. Oni se i prate na instagramu, a nema fotografije koju Kija nije lajkovala gradonačelniku. Koliko znam, intenzivno su se družili na Crnogorskom primorju u mjestu Baošići! Čak su se zajedno kupali, vozili na skuteru – tvrdi sagovornik koji je insistirao na aononimnosti, prenio je Pink.rs. (pink.rs)