Sa 12 godina se zaljubila u STRICA svoje drugarice: 15 godina kasnije učinila je šokantnu stvar

Zanimljivosti

Sa 12 godina se zaljubila u STRICA svoje drugarice: 15 godina kasnije učinila je šokantnu stvar

Nijednog trenutka nije se pokajala

Južnoafrička manekenka i influenserka Džejmi Bouer (27) nalazi se u drugom stanju.

Vest sama po sebi ne bi bila toliko interesantna da budući otac deteta Nolte Lorens (43) nije stric njene najbolje drugarice Nikite i čovek u koga se Džejmi zaljubila kada je imala samo 12 godina.

– Bila je to, s moje strane, ljubav na prvi pogled. Odmah sam znala da će mi on obeležiti život, samo što sam bila premlada da znam kako to sve ide. Kako je bio 16 godina stariji od mene i nije naravno, pedofil, nije ni obraćao pažnju na nas dve kad smo se igrale pred njegovom kućom i kada sam ga posmatrala. Godine su prolazile. Ja sam postala punoletna, počela sam da se ostvarujem u svom poslu, ali svaki put kada bi se čula sa drugaricom, setila bih se Nolta i pitala sam je šta on radi – kaže Džejmi.

Zahvaljujući spontanom susretu s njim u kraju pre dve godine, Džejmi je osetila da i s njegove strane postoji nešto.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jami-Lee Bouwer (@jamibouwer)

– Kada imate 25 a vaša simpatija 40, to naravno nije tako nepremostiva prepreka više. Naročito jer je on mene tada već gledao kao nekog s kim bi mogao da bude. Hemija je odradila svoje i mi smo ušli u vezu. Znam da me je gledao u šoku kada sam mu priznala da sam maštala o njemu dok sam išla u školu. Hvatao se za glavu. Nije znao da mi je bio u glavi 24 sata dnevno. Nakon priznanja, za pet minuta smo bili već zajedno. Sada sam srećnija nego ikada dok čekam Nolteovo dete – kaže Džejmi.

Ona dodaje da je Nikita oduvek znala da je ona zaljubljena u njenog strica, ali da je davno otpisala ideju da bi tu nešto moglo da bude.

– Sećam se da smo, kad smo imale na primer 16 godina pričale o njemu, ali i da mi je ona rekla tada da je Nolte mnogo stariji i da nema šanse da bi neka klinka poput mene ikada mogla njega da interesuje. Naročito jer je bio popularan među ženama. Ipak, na kraju je odabrao mene – kaže Džejmi. (objektiv.rs)