Policajac posvojio dječaka (8) kojeg je spasio od užasnog zlostavljanja

Svijet

Policajac posvojio dječaka (8) kojeg je spasio od užasnog zlostavljanja

Kada je u policijsku postaju Poteau došao jedan od najgorih poziva o zlostavljanju djece, Bog je osigurao da na njega odgovori Jody Thompson. Ne samo da je spasio 8-godišnjaka od užasnog zlostavljanja, nego je Jody ujedno i posvojio tog dječaka.

U travnju 2015. Jody Thompson je taman parkirao auto pred policijsku postaju kada je stigao poziv.

Zabrinuti građanin je prijavio da se čini da jedan par pokušava ubiti svoje dijete. Budući da je bio bivši vojnik te je imao 16 godina iskustva na poslu, Jody je znao da situacija ne zvuči dobro. Odlučio je otići na mjesto zločina i pogledati o čemu je riječ.

„Mislio sam da bih trebao otići do mjesta poziva sa drugim policajcima ako mogu kako pomoći“, rekao je.

No ništa ga nije moglo pripremiti za užas koji ga je čekao iza kućnih vrata.

8-godišnjak pronađen u užasnom stanju
Jody Thompson i njegovi kolege su provalili u kuću te su pronašli prestravljenog 8-godišnjaka kojem su zglobovi na rukama i nogama bili vezani užetom.

Jadni je dječak, imenom John, bio prekriven modricama te je gotovo bio izgladnio do smrti. Taj je prizor Jodyju slomio srce.

No Jody nije slučajno odgovorio na taj poziv. Bog ga je tog dana doveo do svog budućeg sina.

„Kada sam ga vidio. Kada sam ga vidio u toj kući… znao sam“, rekao je Jody.

Dok su žurno prevozili Johna u bolnicu, Jody je ostao pokraj njega. Prestravljeni dječak je neprestano ponavljao: „Ubit će me“.

No policajac Jody to nije namjeravao dopustiti.

„Obećavam ti da te nitko više neće ozlijediti, sada si sa mnom“, rekao je Johnu.

Dok je John bio na intenzivnoj njezi, Jody je ostao s njim. Ubrzo je postalo jako jasno da je Bog povezao ovog zlostavljanog dječaka i policajca s razlogom.

Policajac je posvojio dječaka kojeg je spasio
Jody je rekao svojoj supruzi, Jeannie, o posebnom dječaku kojeg je upoznao i o užasnim stvarima koje su se Johnu dogodile.

„Nije imao milimetar kože na tijelu na kojem nije bila rana ili modrica“, rekao je Jody, „Nikada nisam vidio nešto gore.“

Jody i Jeannie su se složili da ih John treba. Par, koji je već imao 15-godišnjeg i 8-godišnjeg sina je prihvatio Johna u svoju obitelj otvorenih ruku.

No to nije bio kraj širenju te obitelji.

Samo nekoliko dana nakon što se John pridružio njihovoj obitelji, Jeannie je saznala da je trudna…

„No priča postaje još bolja“, rekao je Jody.

Bog još nije bio gotov. Nekoliko mjeseci nakon što je policajac spasio Johna, dobio je poziv iz Socijalne službe. Dok je bila u zatvoru, Johnova biološka majka je rodila djevojčicu.

Ponovno, Jody i Jeannie su znali da to dijete treba biti njihovo.

„Doslovno smo ju pokupili u bolnici kada je bila stara samo jedan dan te smo ju doveli kući“, rekla je Jody, „Nikada nisam sanjao da ću imati veliku obitelj, ali je Bog imao druge planove i evo nas. Uživam u svemu tome.“

Božji plan
Živimo u slomljenom svijetu punom zla. Jadni John je proveo 8 godina svog života gledajući u to zlo. No zada ga je Bog spojio sa Jodyjem.

Johnov se život sada potpuno promijenio. On i njegova sestra su sada dio divne obitelji. To je Johnu pomoglo da se nosi sa traumom svoje prošlosti.

Sada je John odlikaš u školi. Bit će nagrađen za svoj uspjeh, u dramskoj je skupini te je dio programa za nadarenu djecu. U domu punom ljubavi on napokon raste kako i treba.

John je jako zahvalan, a obitelj je presretna što je i njegova sestra s njima.

„On znači sve u svijetu u kojem živimo“, rekao je Jody, „On je najsnažnija osoba koju sam ikada upoznao. On nam znači cijeli svijet.“ (magazin.ba)