Home Svijet Milica zna ko će joj donirati bubreg! Otkrila da li je to...

Milica zna ko će joj donirati bubreg! Otkrila da li je to Kristijan: “Imam donora”

204
0

Milica zna ko će joj donirati bubreg! Otkrila da li je to Kristijan: “Imam donora”

Milica Adamović, djevojka kojoj je potrebna hitna transplantacija bubrega i za čije je liječenje je sakupljen novac, dobila je informaciju o tome ko od potencijalnih donora, čije je analize poslala ljekarima u Turskoj, može da joj donira organ.

– Imam donora! Jedna osoba odgovara. Sada treba da uradim pravnu dokumentaciju. Doktorka će danas na mejl da mi pošalje sve što donor i ja treba da uradimo, a onda se ponovo javljam njoj i krećem u drugi korak procedure što podrazumijeva sređivanje hotela, karata i svega oko ličnih karti i pasoša. Doktorka mi je rekla da ne brzam, da radim dio po dio, tako i dalje ne znam tačan datum našeg odlaska u Tursku – kaže Milica.

Djevojka je dodala da učesnik rijalitija Kristijan Golubović nije njen donor.

– Kristijan nije donor, jedna od druge dvije osobe čije sam analize slala je podobna da bude donor – ističe Milica.

I da su ljekari javili da je Golubović odgovarajuća osoba za donora ne bi mogao da prođe kroz cijeli proces. Naime, Golubović je time što se tetovirao prije tri dana automatski ispao iz “igre”.

Tetovaža “stopira” svaku vrstu donorstva na 180 dana, a kako su Milici ljekari procijenili da ima još šest mjeseci života bubreg joj je potreban što prije. (novi.ba)

Previous articleTragedija u Gračanici: Na cesti naišla na supruga koji je poginuo nakon pada s motocikla
Next articleAko vam pada pritisak, pojedite ove 2 stvari: Doktorica Ivana dala savjet, otkrila i kada hitno da idete kod ljekara