“To što čini je prirodna stvar”: Majka šokirala priznanjem šta ćerki dozvoljava da radi u kolima

Zanimljivosti

“To što čini je prirodna stvar”: Majka šokirala priznanjem šta ćerki dozvoljava da radi u kolima

Neobičan pristup odrastanju deteta

TikTokerka Amanda Buldin (27) iz Škotske zapanjila je korisnike aplikacije otkrićem da četvorogodišnjoj ćerkici doživljava svašta da radi u kolima, uključujuči i uriniranje u dečjem sedištu.

Sama potreba da to devojčica radi verovatno ne bi ljude toliko iziritirala, da Amanda nije dala bizarno objašnjenje zašto to čini.

– Žao mi je da je u kući prekidam u gledanju serije, odnosno omiljenog crtaća. Onda moramo da jurimo kolima u vrtić i u tom ludilu, obavezno mi se upiški u kolima. Nije problem, sve se da obrisati ili oprati. To što radi je prirodna pojava – dodala je Amanda.

Naglasila je da je ćerka hiperaktivno dete i da je u jednom momentu u kući prestala da joj nameće neka pravila, kako bi makar na pet minuta mirovala.

– Davala sam joj i nošu, neće. Zato kažem sebi: ‘Pusti je, neka gleda TV, taman da obaviš neke poslove, posle u kolima može i da piški i da kaki’ – istakla je Amanda.

TikTokeri su ostali blago rečeno u šoku. Mnogi su joj naglasili da dete pretvara u osobu koja diktira tempo u kući i dete koje neće posle znati za normalno ponašanje napolju i kad je u društvu. (objektiv.rs)