Danijela pustila ćerku da u 11. godini nosi bikini i štikle, pa je sve zapanjila zašto to radi

Zanimljivosti

Danijela pustila ćerku da u 11. godini nosi bikini i štikle, pa je sve zapanjila zašto to radi

Verovala je da će njeno rešenje problema svi shvatiti na pravi način

Danijela Šerman-Lazar, britanska “influenserka među mamama”, kako voli sebe da naziva, ovog puta prešla je sve granice navukavši bes mnogih roditelja.

Danijela je otkrila da starijoj ćerki od 11 godina dopušta da tokom raspusta nosi bikini modele koje nose odrasle devojke, što podrazumeva i da ima gaćice poput tangi, dok uveče kad šeta sa drugaricama u šorcu nosi i cipele sa štiklom.

U šokantnoj objavi koja je silno naljutila ogroman broj pratilaca na Instagramu, Danijela je objasnila zašto se odlučila na taj korak.

– Pre tri nedelje, muž me je pozvao dosta usplahiren zbog mlađe, osmogodišnje ćerke s kojom je bio na bazenu. Ćerka je došla uplakana do njega rekavši mu da su joj se dečaci i devojčice rugali što ima stomak i što joj se on vidi u kupaćem kostimu. Ćerka mi jeste malo bucmastija, ali daleko od toga da je debela. Zato smo bili jako ljuti na tu decu. Nisam želela da ulazim u raspravu s njihovim roditeljima, ali sam ćerku uspela da podignem sa raspoloženjem kad je došla kući. Ipak, u meni se tada nešto promenilo – piše Danijela u postu i komentarima na njega.

Ona naglašava da je sličan vid vršnjačkog uznemiravanja doživljavala njena starija 11-godišnja ćerka koja je izrasla u pravu lepoticu.

– Sa 7-8 godina, i nju su prozivali jer je bila bucmastija. Iako sam znala da će to proći tokom puberteta, nije nam bilo lako. Ona se u međuvremenu izvukla bez ikakvih dijeta, samo uz dosta trčanja i igranja napolju. Sada, kad sam videla mlađu da prolazi kroz isto, prekipelo mi je. Žele li ta deca da stalno nalaze žrtvu i nekog koga će ogovarati? Nema problema. Neka mi sada ogovaraju lepotu starije ćerke. Za mlađu je rano, ali starija što se mene tiče već ovog leta može da pokaže svoje telo – napisala je influenserka.

Iako je imala, koliko se može zaključiti, najbolju nameru da uz geslo “klin se klino izbija” na neki način udari kontru vršnjačkom nasilju i od svoje starije ćerke sada napravi uzora ostalim devojčicama u lepoti, njen post je naišao na sve samo ne na odobravanje ostalih.

“Svesna li si da od ćerke praviš ku..u? Ima samo 11 godina. Zašto joj oduzimaš detinjstvo zbog svojih nagomilanih frustracija?”, “Ako ona nosi štikle sa 11 godina, sa koliko si ih ti nosila? Sa 9?”, “Ovo je pravi primer kako ne treba rešavati probleme vršnjačkog nasilja! Pa, tek sada će stariju ćerku svi prozivati, ali i sama znaš na koji način”, bili su neki od velikog broja sličnih komentara. (objektiv.rs)