Ima aferu sa taštom: Pohotna je, bolja od moje devojke, a kad nas je uhvatio njen sin – tražila mu je ovo

Zanimljivosti

Ima aferu sa taštom: Pohotna je, bolja od moje devojke, a kad nas je uhvatio njen sin – tražila mu je ovo

On je otkrio da oseća da ga tašta voli više od devojke

Ispovest muškarca koji ima intimne odnose sa svojom taštom ostavila je mnoge bez teksta.

– Imam strastvenu aferu s majkom svoje devojke. Znam da to nije ispravno, ali zaljubio sam se u nju i ne želim da se sve završi. Imam 24 godine i devojku od 22. Zajedno smo četiri godine i imamo sina od devet meseci – napisao je muškarac u ispovesti koju je podelio sa svetom pre dve godine.

On je naveo da majka njegove devojke, praktično njegova tašta, dolazi u njihov dom kako bi pazila njihovo dete, a svoje unuče.

– Njena majka ima 39 godina, sama je i jako seksi. Moja devojka je nakon porođaja počela da radi, pa njena majka dolazi u našu kuću kako bi čuvala našeg sina.

Jednog jutra moja devojka je već otišla na posao kad sam čuo da je stigla tašta. Došla je gore i pokucala na vrata naše spavaće sobe. Izgledala je neverovatno. Buljio sam u njeno telo. Nasmejala mi se, pa sam došao do nje i počeo da je ljubim. Prvo je pružala otpor, ali vrlo brzo dopustila mi je da je ljubim svuda. Ubrzo smo imali odnose. Bilo je sjajno. Ona je pohotna žena puna strasti – naveo je muškarac.

On je otkrio da oseća da ga tašta voli više od devojke.

– Odnosi s njom su puno bolji nego s devojkom koja me uvek tera da nosim kondom. Ali osim toga, brinula je o meni i na druge načine – prala je i peglala mi veš, spremala zdravu hranu… Osećam kao da me voli više od devojke – napisao je i otkrio šta se desilo jednom prilikom:

– Jednog jutra naišao je brat moje devojke i video nas kako imamo odnose. Bio je besan, ali moja tašta ga je upozorila da nikome ne govori ni reči i da se više ne približava spavaćoj sobi. Bojao sam se da će sve reći mojoj devojci, ali to se nije dogodilo… zasad. Bojim se da će se to dogoditi i da će sve ovo završiti – poverio se muškarac. (objektiv.rs)