Niko je nije video dva meseca: Kad su pogledali u podrum kuće, zatekli su nešto što ostavlja bez teksta

Zanimljivosti

Niko je nije video dva meseca: Kad su pogledali u podrum kuće, zatekli su nešto što ostavlja bez teksta

Da nisu primetili da nema automobila, možda je još ne bi pronašli

Telo žene Lin Gej Kini (70) pronađeno je u podrumu njene kuće u Linvil Folsu u Severnoj Karolini (SAD).

Istragom je utvrđeno da je nesrećna Amerikanka brutalno ubijena, a njen nestanak prijavila je rodbina pre dva meseca.

Ispostavilo se da je Kini bila zadavljena kaišem, a pre toga pretrpela je “tupe” povrede glave, saopštile su vlasti Severne Karoline, prenosi britanski Metro.

Porodica je navela da se od 14. juna ove godine nije čula sa ženom koja je nestala bez traga i glasa. Nakon dvomesečne potrage, policija je “pročešljala” i podrum kuće u kojoj je živela i pronašla je telo žene zakopano u betonu.

Policija sumnja na njenu starateljicu Elizabet Frimen (53), koja takođe koristi i prezime Karserino i iz Južne Karoline je.

Detektivi su, prema navodima medija, već jednom pretražili dom penzionerke i utvrdili da je sve čisto, ali su primetili da fali automobil.

Njeno vozilo iz 2000. godine pronađeno je napušteno 2. avgusta, na oko 100 milja daleko od kuće.

Odmah je pribavljen nalog za detaljan pretres kuće, gde su u podrumu otkriveni ostaci ljudskog tela, zakopanog u betonu.

Pregledima je utvrđeno da je reč o telo gospođe Lin Gej Kini, saopštila je kancelarija šerifa okruga Everi.

Policija je ušla u trag negovateljici starice koja je jedina osumnjičena za ubistvo, a takođe će protiv nje biti podignuta optužnica za krađu automobila i korišćenje lažnog imena.

Izveštaji američkih medija navode da je negovateljica Frimen trenutno u bolnici na lečenju zbog problema sa drogom i da još nije zvanično uhapšena, ali je pod policijskim nadzorom.

Da stvar bude još gora po porodicu Kini, sin nesrećno preminule penzionerke poginuo je u terorističkom napadu na Njujork 2011. godine, dok joj je suprug umro pre dve godine.

– To je previše za porodicu. Niko ne bi trebalo da prolazi kroz takve muke – naveo je Džon Tompson, komšija i porodični prijatelj ubijene Lin Gej Kini. (objektiv.rs)