Home Showbizz Ovo su Cecine kuće u  Žitorađi: Luksuzni dom u centru sela –...

Ovo su Cecine kuće u  Žitorađi: Luksuzni dom u centru sela – svinje, koze i ovce gaji u ekonomskom dvorištu

328
0

Ovo su Cecine kuće u  Žitorađi: Luksuzni dom u centru sela – svinje, koze i ovce gaji u ekonomskom dvorištu

Svetlana Ceca Ražnatović rođena je u Žitorađi u blizini Prokuplja, gdje je i odrasla sa svojom sestrom Lidijom i roditeljima, ocem Slobodanom i majkom Mirom.

Ekipa Kurira obišla je pjevačicino rodno mjesto, gdje su razgovarali sa njenim komšijama i ljudima s kojim je odrasla.

U centru varoši nalazi se velika kuća sa ogradom, dodatno osigurana video-nadzorom, za koju su nam meštani rekli da pripada porodici Veličković, ali da tu živi samo Slobodan, dok je Mirjana uglavnom u drugoj kući, gde radi iako je učiteljica u penziji.

– Viđam Cecinog sina Veljka, on je često ovde, spava kod dede. Uglavnom dolazi sam, dovede psa, pa ga čujem usred noći kada laje. Otac joj živi ovde pored mene, a majka je dole, ima još jednu kuću. Ona tamo drži stoku, ima obaveze. Ranije smo mi išli jedni kod drugih na kafu, a sada već ne. Mirjana uvek ima posla, ona žena sprema zimnice i za sebe i za Cecu, Veljka, Lidiju – ispričala je Dragica, prva komšinica Veličkovića.

Uputili smo se do kuće u kojoj boravi Cecina majka. Nalazi se u blizini pijace, odmah pored pruge. Na prvi pogled, niko ne bi pomislio da ona pripada Ražnatovićima. Kuća je ograđena visokim zidom i metalnom kapijom, jedna strana fasade je završena, a primetno je da se dvorište ne održava uredno. U blizini se nalazi prodavnica za decu, čiji je vlasnik potvrdio da to jeste kuća u kojoj boravi Mira Veličković.

Majka najveće muzičke zvezde nije htela da nam otvori kapiju, iako je u tom trenutku bila kod kuće, kako tvrde komšije. U dvorištu smo primetili dve koze koje su bile vezane za traktor, kao i dve svinje koje su spavale na terasi ispred kuće. Potom smo se vratili u centar Žitorađe da potražimo Mirinog rođenog brata Miška, koji je bio velika podrška Ceci na početku njene karijere.

Međutim, on nije bio kod kuće. (novi.ba)

Previous article“Vidjela sam moju majku kako prosi na autobuskoj stanici”
Next articleBiciklista je ugledao napuštenog psa sa vrećicom u ustima. Naježio se kad je vidio šta je unutra!