Njegovateljica dobijala novac od pacijenta za “dodatnu uslugu”: Žena saznala, pa ju je nemilosrdno kaznila

Zanimljivosti

Njegovateljica dobijala novac od pacijenta za “dodatnu uslugu”: Žena saznala, pa ju je nemilosrdno kaznila

Supruga je posumnjala da se nešto čudno u stanu dešava, pa je pribjegla oprobanoj metodi.

Njegovateljica Džoen Kejsi (39) iz Sakramenta ne samo što je izgubila licencu za rad, već je i privedena u policijsku stanicu poslije navoda supruge jednog pacijenta da mu je uzimala ogroman novac za nekoliko intimnih susreta, piše “Objektiv“.

Kejsi je preko oglasa kontaktirala R.R. (69) supruga pacijenta, navodeći joj da zbog sopstvene bolesti ne može da brine tokom ljeta o njemu. Pacijent A.R. (75) iz San Franciska očito je jedva dočekao da o njemu brine Kejsi pošto je, kako je rekla u policiji, već tokom drugog susreta s njom ponudio novac za “dodatne usluge”.

Njegovateljica nije bila raspoložena za tu vrstu saradnje, ali je poslije nekoliko susreta i ubjeđivanja sa A.R. ipak pristala za malo tjelesne nježnosti, koja nije podrazumijevala i intimni odnos.

– Samo za to je dobila skoro 500 dolara od njega. Da nešto radi meni i djeci iza leđa bilo mi je jasno kada je sin rekao da je obišao oca i da mu nedostaje oko 2.000 dolara koje je čuvao u kući. Pomislila sam da je Džoen lopov, ali nije mi se uklapalo u njen profil ličnosti, a i suprug je oduvijek prezirao lopove. Zato sam zaključila da se nešto drugo dešava – rekla je supruga za KPIX Channel.

Kako bi bila sigurna da se nešto dešava u stanu u kojoj je njen muž, supruga je obavijestila vlasnika svih stanova u zgradi da ugradi kameru u sobu gdje on leži, ali tako da on ne primijeti šta se dešava.

– Već narednog dana kada je Kejsijeva došla, otišli su i korak dalje. Oboje su na snimku bili go*i, a ona je bila preko mog muža. Poslije ga je obukla. Vidjela sam i kako uzima pare s mjesta gdje on drži. Rekao joj je da uzme. Taj snimak bio mi je dovoljan da sve ispričam sinovima, kao i da prijavimo slučaj policiji – rekla je supruga pacijenta.

Kejsi je priznala u policijskoj stanici da je imala se*s sa pacijentom i da je dobijala novac za to, ali se nije osjećala krivom. Štaviše, ništa loše nije vidjela u tome da od odnosa oboje profitiraju, prenosi KPIX Channel. (haber.ba)