Izašla je iz kuće i nestala bez traga: Posle 43 godine desilo se nešto u šta niko nije mogao da poveruje

Zanimljivosti

Izašla je iz kuće i nestala bez traga: Posle 43 godine desilo se nešto u šta niko nije mogao da poveruje

Registarske oznake odgovaraju njenom vozilu u kom je nestala 1978. godine

O Alberti Limen, koja je nestala 25. jula 1978. godine, 43 godine nije bilo ni traga, ni glasa. Porodica se, kako se navodi, već odavno oprostila i pomirila sa činjenicom da je jednostavno nestala bez traga i da je više niko nikad neće pronaći.

Međutim, kada su se najmanje nadali, njeni posmrtni ostaci pronađeni su na dnu reke Konektikat u automobilu Pontiak iz 1972. sa registarskim tablicama “OB610”, tačno onim koji odgovaraju automobilu u kom je Alberta nestala 1978. godine.

U trenucima kada je nestala, ona je imala 63 godine, prenosi WMUR.

Policija države Nju Hempšir saopštila je da veruje kako je vozilo decenijama bilo potopljeno u reci i da ga niko nikad nije pronašao, kao ni telo starice.

Nensi Meklejn, ćerka nestale žene čiji posmrtni ostaci po svoj prilici pripadaju, rekla je da je porodica 43 godine tražila ženu i da su odavno izgubili nade da će je naći, ali svakako da u dubini duše nisu odustali.

– Nikada ne treba odustati. Nikada nismo mislili da će majka biti pronađena ovde, ali desilo se – navela je njena ćerka, koja je u trenucima nestanka majke imala samo 16 godina.

Nensi i njena ćerka Rokejn Meklejn žive u Vermontu, samo nekoliko kilometara udaljenom od mesta gde su u petak pronađeni posmrtni ostaci Alberte Limen.

Ronilački tim Nju Hempšira nastavlja da istražuje područje oko potopljenog vozila, ali policija veruje da je njena smrt tada bila splet nesrećnih okolnosti i da je malo verovatno da je reč o ubistvu.

– Ukoliko policija posmrtne odstatke zvanično identifikuje, moja majka će konačno počivati u miru – zaključila je Nensi Meklejn, koja sada ima 59 godina. (objektiv.rs)